In veel Japanse restaurants gebruikt men namaak voedsel, vaak gemaakt van was, om in de vitrines te leggen. Hieronder wat beelden van hoe men dat kunstje kunstzinnig en eenvoudig flikt!
Zoeken op Veelkantie
Aangepast zoeken
Ons Kleine Spaarpotje
Recente Blog Reacties
- Pierre op Indonesische Rendang (Rundvlees Stoofpotje)
- Ybbor op Indonesische Rendang (Rundvlees Stoofpotje)
- Pien op Nep-Voedsel–Niet van echt te onderscheiden
- Henkie Peeters op Nep-Voedsel–Niet van echt te onderscheiden
- Mdr eijsten op Elektrisch Grillspit voor (Offset Smoker) Barbecues
- LMK op Review: Namaak Kip van de Vegetarische Slager
- Elly op Review: Samsung RL 40 UGVG Koel Vries Combinatie
- Bert op Nieuwjaarswensen 2015
- Oswald op Hoe maak je ‘bioscoop style’ Popcorn?
- Janny Hooiveld op Onze Avocadoplant (update 09 november 2011)
Bedankt voor uw bezoek!
Komt u snel weer terug?
mrt 29 2012
Nep-Voedsel–Niet van echt te onderscheiden
Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/03/29/nep-voedselniet-van-echt-te-onderscheiden/
Laat een reactie achter Reactie annuleren
Bezoekers Online
23 bezoekers
Mee Praten/ Posten?
Bezoek ook eens het
Recente Berichten
- Berenhap zelf maken – Snel, makkelijk en heerlijk! 19 januari 2015
- Nieuwjaarswensen 2015 31 december 2014
- Bouillon Fondue (Chinese Hotpot) – De Foto’s 28 december 2014
- Lekker met o.a. de Feestdagen! Bouillon Fondue! 19 december 2014
- Heerlijk voor de Kerst – dat zeker! Maar wat is het? 17 december 2014
- Kerstmarkt Lelystad pakt donderdag groots uit! 17 december 2014
- Spoed – Kerstmarkt in Lelystad zoekt handige vrijwilligers! 13 december 2014
- Hoe slacht ik een kip – Instructie video 30 november 2014
- Minister Schippers (VVD) – Vaker soppen in de keuken 17 november 2014
- Oh jee! Monster Energie Drinks is een product van de duivel! 11 november 2014
3 reacties
henk
29 maart 2012 om 12:02 pm (UTC 1) Koppeling naar deze reactie
nog niet zolang geleden heb ik de woede van een kok op mijn hals gehaald, omdat ik in het restaurant waar we aten, de garnering in de vorm van wortel roosjes,radijs bloemen, en nog wat moois gewoon opat…… het was wel geen nep eten, maar zeker niet de bedoeling om op te eten!!
nou, gelukkig kon ik de domme toerist spelen, en na een paar minuten nederlands gesproken te hebben, hield de man het voor gezien,, mijn vrouw hield gelukkig haar mond dicht
gelukkig waren de gamba s wel om op te eten…..
gr henk
Henkie Peeters
21 januari 2015 om 9:48 am (UTC 1) Koppeling naar deze reactie
Leuke filmpjes maar ik heb nog steeds niet antwoord op mijn vraag gevonden:
Wat is Fake-Food nou eigenlijk?
Pien
21 januari 2015 om 9:49 am (UTC 1) Koppeling naar deze reactie
ik heb een presentatie over fake food maar ik kan mijn antwoord niet vinden