«

»

Aug 20 2012

Bericht afdrukken

Geen komkommertijd maar Meloenmanie bij AT5

Oké, er wonen naast nog duizenden andere soorten religieus gehandicapten en mensen die gezond van geest zijn, ook moslims in Amsterdam. Dat is een gegeven. En in die zin is het niet zo vreemd als je aan de islam gerelateerde nieuwsberichten op een Amsterdamse nieuwsvoorziening als AT5 tegenkomt. Maar gaat AT5 werkelijk doen alsof dit serieus en vermeldenswaardiger nieuws is? Allah in een meloen? Is AT5 in het geheim gefuseerd met 'Knoop in je Zakdoek'? Ik zie alle dagen, dit soort religieus gehandicapten waarbij dit kennelijk al een poosje stilstaat daargelaten, bewijzen voor de evolutie in werkelijk alles om me heen. Ik denk alleen dat AT5 daar niet snel een artikel over zal plaatsen. Want dat zou de religieus gehandicapten wel eens van streek kunnen maken. Kom op AT5, doe eens even normaal joh! Whats next? Maria in een mandarijn? Boeddha in een berlinerbol? Satan in een sateetje? Wodan in een worst? Yamm in de jam? Alsjeblieft AT5, het is 2012 mensen!

'Wij waren fruit aan het eten toen ik een watermeloen pakte. Nadat ik de eerste hap genomen had viel mijn oog op de naam van God in het Arabische schrift dat op de watermeloen zat', vertelt Asmae aan AT5.

Update: Bewijs opgedoken dat het allemaal onzin is:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/08/20/geen-komkommertijd-maar-meloenmanie-bij-at5/

2 reacties

 1. Pieter Vermalen

  Ik kijk bijna nooit AT5 meer maar dit vind ik dan wel weer grappig. Een nieuwsitem wat bij een deel van de AT5 kijkers zal aanslaan. Bij een ander deel weer niet maar die zappen dan weer weg. Aah komkommertijd. Lekker fris met een citroentje en tomaatje erbij. 🙂

  1. Meneer Veelkantie

   Pieter,

   Een nieuwsitem wat bij een deel van de AT5 kijkers zal aanslaan.

   Het zwakzinnige deel…

Laat een reactie achter