«

»

nov 11 2012

Bericht afdrukken

Vanaf € 145,- een week naar Les Gicons in Zuid-Frankrijk?

Zie hier een prachtige reportage van de directe en nabij omgeving

Boerderij Les Gicons

Ziet u zichzelf al zitten, misschien deze kerst nog, misschien in het voorjaar of in het hoogseizoen in een Gîte (volledig gemeubileerd vakantieverblijf) in Zuid Frankrijk? In de provincie Auvergne. In de streek Combrailles. In de plaats Montaigut. Gelegen in een prachtig stuk natuur in een nog authentiek deel van Zuid-Frankrijk. Met s' winters veel kans op sneeuw (gemiddeld 30 sneeuwdagen), in de schitterende lente (in mei is het er al snel een graad of 20) en zomers prachtige hoge (denk aan bijvoorbeeld 30 graden) temperaturen.  Vlakbij de Puy-de-Dome wat s' winters een ski en langlauf gebied is en zomers adembenemende natuurpracht te bieden heeft. Met in de omgeving de mooiste chateaus en kastelen (bijvoorbeeld de Chouvigny). Met riviertjes en een waterval. Met kloosters, gezellige (kerst) markten, kuuroorden en middeleeuwse stad centra's. In een grote boerderij op 80 meter van het recreatiemeer La Prade. En dat voor maar een schijntje?

Omgeving

Handicap of rolstoel gebonden? Geen enkel probleem!

En weet u wat nog het mooiste is? Een handicap en/ of rolstoel hoeft geen enkel probleem te zijn. Les Gicons heeft verschillende volledig aangepaste Gîtes voor u. Desgewenst is er zelfs verzorging aanwezig. Want er is een Nederlandse verpleegkundige hulp aanwezig, die u (in overleg) aanvullende hulp kan geven.

Directe omgeving

Lekker kunnen ravotten met uw hond(en)? U bent meer dan welkom!

U wilt of kunt uw hond(en) niet thuislaten? Geen enkel probleem bij Les Gicons! Want ook uw hond(en) zijn meer dan welkom. Honden hebben een speciaal plekje bij Les Gicons; neem daarom uw hond gerust mee. Op Les Gicons heeft men voor uw hond een eigen speelweide, een bad- en drinkplaats voor na het spelen, omheinde terrassen bij de gites zit zelfs een dagopvang voor als u er eventjes hondloos op uit wilt trekken.

Wandelen met de hond op vakantie

Eventjes snel een korting van € 150,- winnen? Zo simpel is het!

En nu kunt u ook nog eens een waardebon winnen voor nog eens € 150,- korting op een verblijf van een week in één van deze gîtes bij Les Gicons! Alles dat u daarvoor hoeft te doen is de Veelkantie Fan Page te liken (ga via de link naar de Facebook Page en klik op 'Vind ik leuk', en als u dat al gedaan heeft dan hoeft u dat niet nog eens te doen) en u in te schrijven voor deze actie! Vervolgens trek de computer op 25-11-2012 uit de ingeschreven deelnemers drie namen, ja want Les Gicons deelt maar liefst drie kortingsbonnen uit van ieders € 150,-, die deze kortingsbonnen hebben gewonnen. En dan is het aan u of u er gebruik van maakt en een gîtes boekt bij Les Gicons en in welk deel van het jaar (voorjaar, hoogseizoen, najaar of winter) u voor een heerlijk weekje vakantie, of desgewenst natuurlijk langer, naar prachtig Zuid Frankrijk vertrekt.

Voorbeelden van de geldende prijzen:

Rekenvoorbeeld Gites

Schrijf u hieronder in voor deze wedstrijd!

Even op refresh klikken als u het inschrijfformulier niet ziet

Lees hier wie de winnaars zijn geworden!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/11/11/veelkantie-promotion-150-korting-bij-les-gicons/

1 reactie

1 ping

 1. Meneer Veelkantie

  Let op! Meedoen verplicht u tot niets!

  Ik wijs u er graag nog even persoonlijk op dat Veelkantie in samenwerking met Les Gicons een actie heeft lopen waarbij wij drie maal € 150,- korting mogen weggeven op een week, of desgewenst natuurlijk langer, in één van de verblijven van de Les Gicons boerderij in de adembenemende omgeving van de streek Combrailles, in de plaats Montaigut in prachtig Zuid-Frankrijk.

  Ik heb bij deze actie, die u o.a. op de voorpagina van Veelkantie kunt vinden, wat rekenvoorbeelden geplaatst zodat u uzelf ervan kunt overtuigen dat Les Gicons spotgoedkoop is. Zelfs zonder korting! Maar stel dat u de waardebon wint dan krijgt u nog eens € 150,- korting op uw verblijf. Dat zou bijvoorbeeld betekenen dat u slechts € 145,- voor een week (2 personen in het naseizoen) betaald voor twee personen.

  Om u wat van de omgeving te tonen heb ik op de Veelkantie Facebook Fan Page een foto reportage geplaatst waarin u de prachtige authentieke omgeving kunt zien waarin u zou verblijven. Maar bekijk ook eens de website van Les Gicons voor de uitgebreide mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld het feit dat honden buitengewoon welkom zijn. Men heeft zelfs prachtige voorzieningen voor honden, zoals een dagverblijf en een uitlaatservice. Zo kunt u bijvoorbeeld eens lekker uitslapen terwijl de mensen van Les Gicons uw hond(en) uitlaten. Of u kunt er een dagje op uittrekken zonder de hond(en).

  Buiten de diervriendelijkheid heeft Les Gicons nog een unieke voorziening. Zo zijn diverse gîtes aangepast voor gehandicapte gasten. De omgeving van de boerderij is rolstoelvriendelijk ingericht. En, en dat vinden wij echt uniek, er is hulp aanwezig van een Nederlandstalige verpleegkundige. Dus zelfs als u normaal moeizaam op vakantie kunt vanwege uw handicap dan kunt u bij Les Gicons prima terecht.

  Dat is waarom wij deze actie van harte ondersteunen!

  Dat alleen al is voor meneer en mevrouw Veelkantie reden om volstrekt belangeloos dit initiatief te promoten. En wij kunnen alleen maar hopen dat u ons daarbij wil assisteren door mee te doen. En ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat meedoen met de actie u tot niets verplicht. U bent niet verplicht ook daadwerkelijk een verblijf te boeken. Het gaat zuiver en alleen om het werven van naamsbekendheid voor Les Gicons. Want dat verdienen dit soort initiatieven!

  Graag verzoek ik u om uw medewerking om deze actie tot een succes te maken. Zoals gezegd verplicht meedoen u tot niets. En u kunt uiteraard ook meedoen om de waardebon cadeau te geven aan een ander. Op de waardebon staat een veld waarin u de waardebon (éénmalig om misbruikt te voorkomen) kunt overdragen aan bijvoorbeeld een geliefde. Bovendien is de waardebon geldig tot 31-12-2013. Dus wat kan u nog tegenhouden?

  Laten ons deze actie tot een succes maken. Want niet alleen steunen wij Les Gicons van harte, maar ook het succes van volgende acties hangt (om zodoende meer geïnteresseerde te werven voor het voeren van een actie op Veelkantie (acties die u wellicht meer aanspreken), vanzelfsprekend af van het succes van voorgaande acties. Maakt u uiteindelijk geen gebruik van de waardebon dan geeft dit natuurlijk niet. Het kost u nauwelijks enige moeite en wederom verplicht het u tot niets. U zit nergens aan vast.

  Bedankt voor uw aandacht en met vriendelijke groet,

  Meneer Veelkantie

 1. De Les Gicons Actie Winnaars zijn bekend!

  [...] De laatste 12 dagen prijkten er een actie van Les Gicons helemaal bovenaan de pagina en in de linker zijbalk van Veelkantie. Les Gicons gaf namelijk drie keer een waardebon weg van € 150,- korting op een boeking bij Les Gicons. Afhankelijk van het seizoen en het aantal personen kunt u daarmee al vanaf € 145,- een week lang in een Gîte in het prachtige Zuid-Franse Montaigut vertoeven. U kunt het hier nog eens allemaal nalezen. [...]

Laat een reactie achter