«

»

jun 26 2013

Bericht afdrukken

Prachtige nieuwe bijdrages op het forum

Het forum lijkt eindelijk een beetje tot leven te komen. Lange tijd heeft het er een beetje verlaten bijgelegen en werden de topics op het forum hoofdzakelijk door meneer Veelkantie zelf voorzien van updates. Maar meneer Veelkantie heeft erg weinig tijd. Dus ook dat schiet er met enige regelmaat bij in.

Maar... Lo and behold... sinds enige tijd hebben we er wat actieve leden bij. Thor, InRoMa, Michiel, Ballie, MdJ, mevrouw Veelkantie en Bas en Saskia waren al leden die met enige regelmaat wat van zich laten horen op het forum. Daar zijn enkele aanvullingen op gekomen in de laatste weken. Bijvoorbeeld Rionna, Richard en Bartje.

Van de overige 132 forumleden vernemen we jammer genoeg niets. Het is natuurlijk ook geen verplichting. Maar wil het forum wat meer gaan leven dan is een bijdrage wel zo gewenst. Al is het maar in een korte reactie of iets dergelijks.

Om het gaan leven van het forum wat te bevorderen deel ik heel graag wat willekeurige, en ook nog eens in willekeurige volgorde, recente topics met u:

Enzovoort, enzovoort, enzovoort! Werkelijk, er zitten prachtige topics bij! Maar toch mist er iets. Namelijk uw inbreng! Ook Forum lid worden? Lees dan dit even en schrijf u in! Want een forum maken doe je samen.


Deze blogpost is 385 keer bekeken

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2013/06/26/prachtige-nieuwe-bijdrages-op-het-forum/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *