«

»

jan 01 2014

Bericht afdrukken

Op vakantie? Neem je eigen mobiele hotel mee!

Meneer Veelkantie, en mevrouw trouwens ook niet, hebben het niet zo op tenten, caravans en campers. Ongemakkelijk, te krap voor meneer Veelkantie's goddelijke torso, vochtig, met je rol pleepapier over de camping moeten, enzovoort. En ja, een hotel is wel een alternatief, maar dan heb je toch nog het gevoel dat je ergens inwoont. Ongemerkt, althans wij wel, doe je toch zachtjes, ruim je toch de rommeltjes op alhoewel er volledige bediening aanwezig is en voel je, je toch altijd wat ongemakkelijk. Maar misschien is dit wel de oplossing. Een mobiel hotel! Enige obstakel is dat we nog heel wat jaartjes zegeltjes en lege flessen zullen moeten sparen om ons deze 'camper' te kunnen veroorloven.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/01/op-vakantie-neem-je-eigen-mobiele-hotel-mee/

1 reactie

  1. Bartje

    Zo’n grote bak is inderdaad aardig comfortabel, alleen rij je van benzinestation naar benzinestation :P

    Een camperreis in de VS en/of Canada is trouwens echt een aanrader. Je kunt stoppen waar je maar wilt, ‘s avonds lekker met een drankje bbq’en en een kampvuur en opeens komen er een paar beren een kijkje nemen. Via wrc kun je, vooral in het voorseizoen, super mooie aanbiedingen scoren :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *