«

»

jan 01 2014

Bericht afdrukken

Waarom ik een beetje laat was voor het kerstdiner?

Oké, meneer Veelkantie heeft dan wel het uiterlijk van een gorilla, en doorgaans dezelfde motoriek en manieren, maar dat wil niet zeggen dat er in mij niet ook een kleine Miley Cyrus leeft die zo nu en dan vrij spel moet hebben. Dat doe ik dan wel in alle privacy van onze slaapkamer. En ja, de onbedwingbare neiging om te twerken komt op de meest ongelegen momenten. En dat is vervelend. Want dan komt mevrouw Veelkantie kijken waarom ik langer doe over het aankleden dan zij. Met een camera!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/01/waarom-ik-een-beetje-laat-was-voor-het-kerstdiner/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *