«

»

jan 02 2014

Bericht afdrukken

Nieuw jaar nieuwe koers

Alle richtingenZoals de geregelde bezoeker van Veelkantie al heeft kunnen opmerken is Veelkantie de laatste weken een iets andere koers ingeslagen. Ooit begonnen als site om vakantie en uitgaansbestemmingen te reviewen en daarna, meer uit noodzaak dan uit keuze, verworden tot budget koken weblog zijn wij nu de weg in geslagen van een iets meer algemeen Foods, Fun and Fools blog. Dus niet sec en alleen meer Foods.

De reden is redelijk simpel en tweeledig. Meneer Veelkantie heeft het vorige jaar, en de verwachting is ook het komende jaar, door hele drukke werkzaamheden veel minder tijd dan voorheen. Recepten bedenken, uitvoeren en uitvoerig rapporteren op Veelkantie is erg tijdrovend. Iets waar ik maar zo nu en dan tijd voor heb. En zoals vorig jaar bleek is dat zo nu en dan te weinig om regelmatig wat nieuws, bijzonders en/ of leuks te brengen. Om zogezegd regelmatige content op Veelkantie te verzorgen. Anderzijds is het, na enig wikken en wegen, wel de bedoeling dat Veelkantie het komende jaar en de jaren daarop blijft bestaan. Het plaatsen van leuke, interessante en bijzondere video's met begeleidende tekst is veel minder tijdrovend. Iets wat ik dagelijks even tussen de drukke werkzaamheden door kan doen.

De tweede reden is dat wij u gewoon meer willen bieden dan alleen voedsel en koken gerelateerde content. We hebben dus gekozen voor voedsel en koken gerelateerde content plus nog tal van andere zaken. Dat zal bestaan uit, zoals al gezegd, leuke, interessante en bijzondere video's met begeleidende tekst, leuke foto's en diverse andere topic die wij in de loop van de tijd zullen uitrollen zoals dat heet. Suggesties zijn wat dat betreft altijd welkom natuurlijk.

U kunt natuurlijk altijd, graag zelfs, uw foto's, video's of teksten inzenden via dit speciaal daarvoor ingerichte forum onderdeel. De leukste inzendingen zullen we linken of plaatsen op de voorpagina van het blog. Uiteraard met de credits naar de inzender ervan. Deze service is alleen beschikbaar voor leden! Maar lid worden is werkelijk seconden werk!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/02/nieuw-jaar-nieuwe-koers/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *