«

»

jan 04 2014

Bericht afdrukken

Poolse instructievideo – voor € 6,50 per uur metselen

We hebben, naar ik onlangs vernam, zo'n 700.000 mensen zonder werk in Nederland. Desalniettemin vind onze overheid en de EU, voor zover deze niet al gelijkgeschakeld zijn en we de zeggenschap overgedragen hebben aan de EU, het een prima idee om onze grenzen en arbeidsmarkt open te stellen voor Oost-Europese werknemers. Schijnt onderdeel te zijn van de grote The United States of Europe droom van onze leiders. En nee hoor, dat zal niet tot verdringing van Nederlandse werknemers leiden. Echt niet! Ook al kun je als Nederlander op geen enkele wijze concurreren met mensen van elders in de EU die ver onder onze prijzen en kosten van levensonderhoud werken. En ja, de Oost-Europese werknemers worden geroemd om hun vlijt en arbeidsethos en de kwaliteit van hun werk. Zie maar!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/04/poolse-instructievideo-voor-650-per-uur-metselen/

1 reactie

  1. Thor

    Cement vergeten? Het hoort precies als vochtig zand. En dan wil het nog best een beetje plakken, totdat je er aan gaat pulleken. Gelukkig hebben ze niet gelijk de boel met ( stevig) voegsel dicht gesmeerd. Dan kom je hier pas later achter, als je geveltjes plotseling compleet wegspoelt bij de eerste regenbui!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *