«

»

jan 07 2014

Bericht afdrukken

Hoe je gratis McDonalds kunt ritselen?Mickey D heeft bepaald geen waterdicht systeem, zoals in onderstaande video wordt aangetoond. Je besteld bij het ene luikje en vervolgens moet je doorrijden naar het volgende luikje. Ondertussen is je bestelling al verwerkt. Echter, bij het eerste luikje doe je alsof je, je geld kwijt of vergeten bent. Om geen argwaan te wekken waarom je toch stopt bij het afhaal luikje bestel je wat (gratis in de VS, en als het aan Groenniks ligt ook in Nederland) water. Daar checkt men echter standaard niet of de klant bij het vorige luikje wel betaald heeft. En hoppa, je hebt een vette bakkes voor noppes!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/07/hoe-je-gratis-mcdonalds-kunt-ritselen/

Laat een reactie achter