«

»

jan 08 2014

Bericht afdrukken

De stereotype sportschool tijgers

De reclames voor de sportscholen vliegen in de eerste twee weken van januari altijd laag over. Daarmee anticipeert men op de mensen die nog doen aan zoiets idioots als 'goede voornemens'. Sportscholen weten dat en lachen zich een liesbreuk en een dubbele hernia over al die mensen die zich dolenthousiast komen inschrijven en vervolgens na twee weken niet meer komen opdagen maar wel de rest van het jaar betalen omdat het opzeggen van hun lidmaatschap bij de 'goede voornemens' van het volgende jaar horen. Meneer Veelkantie doet niet mee aan dit kuddegedrag. Niet alleen omdat ik geen 'goede voornemens' heb, maar ook vanwege hetgeen je voor figuren aantreft in de sportscholen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/08/de-stereotype-sportschool-tijgers/

Laat een reactie achter