«

»

jan 10 2014

Bericht afdrukken

Gelukkig kunnen ‘we’ blank racisme de schuld geven…Gelukkig is het allemaal de schuld van Zwarte Pieten, een blanke Kerstman, slavernij en blank racisme, want anders zouden we de gepigmenteerde medemens zelf verantwoordelijk moeten houden voor de misstanden binnen de 'nigga' cultuur.

Zaken zoals mannen met een stoet buitenvrouwen, die ze stuk voor stuk aanduiden met 'ho' (hoer), waar ze kinderen bij verwekken en vervolgens nooit meer naar omkijken, geweld, drugsgebruik, drugshandel, tienerzwangerschappen die meer regel dan uitzondering zijn, de rap en gangsta cultuur waarin men zaken verheerlijkt als geweld, het verzamelen van 'hoeren', geld en dure sportkleding en andere zaken zonder er daadwerkelijk iets voor te doen, waarin men elkaar ophitst tegen de zogenaamde 'racistische' autoriteiten zoals de politie en niet blanke politici en mensen, waarin het momenteel in met name de VS een hype is om willekeurige blanke mensen knock out te slaan voor de lol, waar werkeloosheid en leven van een uitkering de standaard is omdat men zogenaamd kansloos zou zijn door 'blank racisme', waar anti-blanken racisme meer dan virulent is en dusdanig gecultiveerd is dat over bovenstaande niet te spreken valt, enzovoort.

En toch denkt deze kennelijke 'racist' meneer Veelkantie, want dat ben je uiteraard als je blank bent en al helemaal als je het als blanke in je hoofd haalt om genoemde cultuur te bekritiseren, dat er heel veel te winnen valt bij een fatsoenlijke opvoeding. Bij het verantwoording nemen voor het welzijn van vrouw, gezin, kinderen en het leven in z'n geheel.

Ondertussen kan ik alleen maar hopen dat onderstaande video een hoax is om mensen aan te tonen dat je kinderen opvoeden in genoemde cultuurtje geen goed idee is. Net als ik hoop dat dit de grote uitzondering op de regel is in met name de VS, thuisfront van genoemde cultuurtje. Ik vrees echter dat het ijdele hoop is. Maar gelukkig, gepigmenteerde mensen hebben nog altijd tal van zaken (blanken) waarop ze de verantwoordelijkheid af kunnen schuiven.

En beste gepigmenteerde medemens, want ik mag tegenwoordig geen zwarte meer zeggen... als u bovenstaande tekst leest en u voelt zich beledigd en racistische bejegend... dan verzoek ik u om dan zelf, zonder enige terughoudenheid en zonder aanzien des persoon, deze cultuur te verwerpen en te veroordelen. Want u kunt natuurlijk de racisme kaart trekken en het verdedigen en apologeren zoals de gast in de nieuwsshow in onderstaande video doet, en dan heeft u de beerput weer even afgedekt, maar u verzetten tegen dit cultuurtje dat ook in Nederland enorm groeit in populariteit onder zowel blanke als niet-blanke jongeren is de enige manier om toekomstige generaties te beschermen en hun leven te verbeteren en ook op termijn het leven in een gemengde samenleving voor iedereen leefbaar te houden.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/10/maar-gelukkig-kunnen-we-blank-racisme-de-schuld-geven/

2 reacties

 1. jan

  Ga jij even heel snel hier vandaan .. jij die het laat blijken alsof het blanken ras oh zo geweldig en oh zo onschuldig is.. wat een slachtoffer rol gatverdamme

  1. Meneer Veelkantie

   Jan,

   De pot verwijt de ketel dat hij… zwart ziet ;)

Laat een reactie achter