«

»

jan 15 2014

Bericht afdrukken

De ware agenda achter de Global Warming hoax



Is het u ook opgevallen dat wij steeds minder vernemen over de vermeende door mensen veroorzaakte opwarming van de aarde? En dat terwijl dit volgens vele de allergrootste bedreiging zou zijn voor de mensheid, het dierenrijk, het milieu en de aarde als een geheel. Waarom zou dat zo zijn denkt u? De wetenschap rond het vermeende opwarmen van het klimaat was toch gesetteld? Er was toch geen enkele twijfel meer mogelijk? Ontkenners waren toch een soort nazi's?

De door mensen opwarmende aarde hoax lijkt momenteel, nu dat de grootste hype wel voorbij is en wij andere zorgen aan onze koppen hebben, al net zo'n snelle dood te sterven als de nieuwe ijstijd die ons in 1974 stond te wachten, het massale afsterven van bomen door zure regen en de massaal stervende wereldbevolking doordat de planeet geen 7 miljard mensen zou kunnen voeden, die ons in de jaren '80 en '90 voorspeld werden. Nooit meer wat van vernomen!

Dat heeft meerdere redenen. Het doel is namelijk al geslaagd. Miljarden mensen zijn met deze grote leugen, en dan bedoel ik de laatste over het door menselijk toedoen opwarmen van het klimaat, geïnfecteerd. Het is nu een kwestie van deze leugen een beetje levend houden en de nuttige idioten hun werk te laten doen. En dat is iedereen op de kast jagen met allemaal vreselijke voorspellingen die ze in hun glazen aardbol voorzien. Anderzijds gaat de wereld in economische en sociaal maatschappelijke zin momenteel wel hard genoeg naar de kloten. Dus nemen de neo-marxisten even rust om een nieuwe global scare te verzinnen om zo 'de restanten van het kapitalisme' omzeep te helpen en geïndustrialiseerde landen kapot te maken. De tentakels van het neo-marxisme drukken ondertussen allerhande afzonderlijke idiote maatregelen erdoor onder valse voorwendselen als 'het milieu', 'dierenwelzijn', 'uw gezondheid' en 'het klimaat'. Dezelfde clubjes sluiten momenteel wereldwijde allianties met o.a. de islamofascisten als soort van hulptroepen om de westerse wereld zo snel als het maar gaat naar de knoppen te helpen en de bevolking onderling tegen elkaar uit te spelen. Kortom, het doel... samen te vatten als 'alles moet kapot', ligt prima op schema.

Waarom alles kapot moet? Neo-marxisme, de opvolger van ideologieën als het socialisme, het communisme, het stalinisme, het marxisme, het maoïsme en nog tal van andere ismen, heeft iets met de 'onvolmaakte' mens en 'de zondeval'. Inderdaad, zoals christenen dit ook hebben. Reden ook waarom meneer Veelkantie ideologieën kenschetst als (New Age) religies. Samengevat komt het erop neer dat de blanke 'bevoorrechte' mens, en dan met name het mannelijke deel daarvan, verantwoordelijk zou zijn voor alle denkbare ellende. En de Joden natuurlijk. Want de Joden zouden op de één of andere manier de oorsprong zijn van alle ellende en daarmee ook de westerse wereld besmet hebben. Vandaar ook dat er in de afgelopen duizenden jaren zoveel tijd en energie gestoken is in pogingen om de Joden uit te roeien. En niet geheel toevallig door nog een exponent van eerdergenoemde ismen. Namelijk het nationaal socialisme. Inderdaad, eveneens een vorm van collectivisme dat op socialistische leest geschoeid is.

Nu zijn de blanke en Joods medemensen overigens niet de enige groepen die gestraft werden voor hun vermeende racistische, egoïstische en in ieder denkbaar opzicht foute genen waardoor men intrinsiek niet kan deugen. Niet zelden moeten en moesten de eigen bevolkingen het ook flink ontgelden. In de honderden miljoenen. En telkens als men zich wreekte op de eigen bevolking dan bleek daaruit welke agenda men werkelijk heeft. Een agenda die nog altijd niets is veranderd. De bevolking diende namelijk, op straffe van jaren dwangarbeid, uithongering, concentratiekampen (ook al noemde men dit in veel delen van de wereld goelags) en genocide zich te schikken in een andere rol. In het ene deel van de wereld was dat de rol van arbeider in doorgaans zware industrie, in een ander deel van de wereld was dit landarbeider en in alle delen van de wereld waarin één van de genoemde ismen de kop opstak was het sowieso anti-intellectueel. Vandaar ook dat Pol Pot iedereen met een bril liet interneren en vermoorden. Want die mensen zouden kunnen (leren) lezen en schrijven en zich zodoende kunnen opwerken naar intellectuelen. Ook daar was het de bedoeling dat men klakkeloos de rol van werkbijen en hooguit darren (arbeiders) in de bijenkorf (de samenleving) zouden aannemen en hun leven alleen maar in dienst zouden stellen van 'het algemene belang' (de commune).

Het hele concept dat de grote letterlijk rode lijn vormt door het denken van mensen die deze religies aanhangen is het idee dat de westerse blanke mens verantwoordelijk zou zijn voor alle ellende in de wereld en daar dan ook collectief boete voor zouden moeten doen. De westerse mens bleek en blijkt namelijk een samenleving gecreëerd te hebben die in ieder denkbaar opzicht met kop en schouders boven andere samenlevingen in andere delen van de wereld uitsteken. We zijn gemiddeld genomen rijker, beter ontwikkeld, gezonder en beschaafder. En dat kan zomaar niet! Dat noemen de aanhangers van genoemde ismen namelijk 'ongelijkheid'. En ongelijkheid schijnt één van de hoofdzonden binnen deze religies te zijn. Dus moet iedere ongelijkheid eruit 'genivelleerd' worden. En daar waar men dat niet eens zo lang geleden deed door je simpelweg te interneren, tot de dood erop zou volgen, of de kop eraf te halen doet men dat nu door alles wat wij hebben opgebouwd weg te schenken of anders wel te vernietigen dan wel te verkwanselen.

Daar waar de westerse blanke mens eerst nog vooral schuldig was aan het leed van de negertjes in Afrika heeft men het arsenaal aan zaken waarvoor de blanke ontwikkelde westerse mens verantwoordelijk zouden zijn door de jaren heen flink uitgebreid. Ik noemde de voorwendselen, dus namaak redenen, al eerder op. Wij zouden door onze industrialisatie verantwoordelijk zijn voor schade aan het milieu, door ons voedingspatroon debet zijn aan schade aan het milieu, het dierenrijk en de ecologie en honger in andere delen van de wereld, door ons waterconsumptie zouden wij verantwoordelijk zijn voor droge periodes in andere werelddelen, door onze economie zouden wij verantwoordelijk zijn voor armoede in andere delen in de wereld, door ons intrinsieke racistische aard zouden wij verantwoordelijk zijn voor de achterstand in ontwikkeling van andere volkeren, enzovoort, enzovoort, enzovoort. Het is allemaal uw schuld!

De verelendung was een theorie van Karl Marx die stelde dat de industrialisatie en het kapitalisme uiteindelijk zouden leiden tot verpaupering van het proletariaat. En dat zou uiteindelijk eindigen in een klassenstrijd tussen de haves and have-nots en de mensen tot het socialisme, als voorportaal van het communisme, leiden. Echter, het socialisme stierf een roemloze dood. En met haar alle andere daarop gestoelde ismen. Hoe hard de regimes en hun aanhangers ook hun best deden, hoeveel (vermeende) tegenstanders men ook vermoorden, hoe hard men het volk dat men stelde te willen verheffen ook vervolgde, hoeveel verelendung men ook kunstmatig creëerde, hoe vreselijk men de best ook deed de mensen te indoctrineren, de bevolking wilde zich maar niet massaal tot het socialisme dan wel marxisme of maoïsme bekeren. Het enige dat resteerde was de ellende. De gedroomde utopische communistische wereld, het paradijs dan wel hemel voor de gelovigen in genoemde ismen, wilde nog geen begin van een aanvang nemen.

Helaas stierf met genoemde ismen niet de gelovigen in deze ismen uit. Helaas kwam men niet bij zinnen en realiseerde men zich dat het een onhaalbaar en volstrekt idiote ideologie is die alleen maar tot ellende kan leiden. Het laat zich vergelijke met andere geloven. Hoezeer de wetenschap ook vordert met de kennis over de oorsprong van het universum en de aarde en mens in het bijzonder, hoe vaak men ook ter vergeefs de ondergang van de wereld en mensheid als geheel voorspelt, hoe lang men ook moet opwachten op de wederkomst van christus of de 12de imam, hoe lang men ook moet wachten op het aardse dan wel hemelse paradijs, hoezeer men ook hoopt op allerhande wonderen van goddelijke oorsprong... en hoe hard men ook faalt, het kan meer dan 5 miljard mensen er niet van weerhouden in allerhande utopische sprookjes te geloven en hun leven deels zo niet volledig in dienst te stellen van hun overtuiging. Sterker nog, er zijn dagelijks mensen die zich in een chronische vlaag van verstandsverbijstering bekeren tot allerhande mythische sprookjes. Met het socialisme en daaraan gerelateerde ismen is het niet anders.

Sterker nog, en laat u vooral de overeenkomst met de verelendungstheorie van Marx niet ontgaan, hoe ellendiger het wordt hoe meer mensen teruggrijpen op, of zich vastklampen aan, allerhande sprookjes over een utopische wereld. En zoals we aan bijvoorbeeld het christendom zien incorporeert men simpelweg alles dat haaks staat op hun overtuiging. In het geval van het christendom is het bijvoorbeeld het creationisme als incorporatie van de evolutie. In geval van het socialisme en aanverwante overtuigingen probeert men het kapitalisme te incorporeren door bijvoorbeeld zoiets als de sociaal democratie aan te hangen. Men creëert een zogenaamde 'derde weg'. Inderdaad zoals Benito Mussolini zijn fascisme propageerde als derde weg, als alternatief naast socialisme en kapitalisme. Zo ook is de zogenaamde sociaaldemocratie een ideologie waarbij liberale ideeën worden ge- en misbruikt om socialistische doelstellingen te verwezenlijken. Aan het geloof is niet zoveel veranderd. Men heeft het gezwel ingekapseld maar het woekert voort.

Met de door mensen veroorzaakte opwarming van de aarde en veranderende klimaat dachten gelovigen in het socialisme of daarop gebaseerde overtuigingen, waaronder de sociaaldemocratie en/ of zogenaamde 'groene politiek', het alles overkoepelende argument, of liever dreigement en zogenaamde rampenscenario, gevonden te hebben om de totale, in wezen nog altijd (neo-)marxistische dan wel socialistische agenda in één klap te verwezenlijken. Namelijk ten kosten van alles de mensen zo gelijk mogelijk te schakelen en zo een soort surrogaat communisme na te streven.

Bijvoorbeeld door, om het zogenaamde door menselijk toedoen opwarmen van de aarde en vermeende rampzalige gevolgen ervan te counteren, onvoorstelbare sommen geld te onttrekken uit onze economie. Door de zogenaamde hulpgelden, ofwel donaties aan de derdewereldlanden, tot ongekende hoogte op te schroeven en zo de vermeende schade die wij de negertjes in Afrika en elders in de wereld zouden toebrengen teniet te doen. Door een Europese Unie te stichten die niet alleen de burgers van de deelnemende landen willoos zou maken en buiten het democratische proces zou plaatsen, maar ook die onze welvaart zodanig dun uit te laten spreiden over zoveel mogelijk en een groeiend aantal arme landen, doordat de economieën van veel van de landen die geïncorporeerd werden in de Europese Unie per direct door de invoering van de Euro kapot zou gaan, zodat het uiteindelijk voor geen van allen enige waarde meer zou hebben, enzovoort. In het kort: om zo een globale verelendung-programma in het leven te roepen.

Alleen herhaald de geschiedenis zich telkens. Telkens weer overspeelt men de hand. Bijvoorbeeld omdat de massaal geïmporteerde minderheden, die ten doel hadden om als stemvee te dienen, de economie en de sociale samenhang te vernietigen en de blanke autochtonen van hun omgeving te vervreemden (enzovoort), zich net zo massaal af- en tegen hen keren en niet de agenda van de socialisten en neo-marxisten maar hun eigen minstens net zo desastreuze belangen te realiseren.  Door het overgrote merendeel van de autochtone bevolking, inderdaad die zondige blanken, van zich te vervreemden en tegen zich in het harnas te jagen. Bijvoorbeeld door hen telkens weer als een soort van genetische intrinsiek racistische kwaadaardige Untermenschen te kwalificeren en andere volkeren over hun ruggen te bevoordelen in ieder denkbaar opzicht. Door iedere vertrouwdheid uit hun omgeving te vernietigen en hun eigenheid, hun gebruiken en tradities, hun leefgewoonte en zelfs hun levensruimte te ontnemen en hen er vervolgens ervan te betichten dat ze nazi's en dergelijke zijn. Door de grenzen open te gooien en hen letterlijk machteloos, brodeloos en werkeloos te maken ter faveure van een ander volk. Hierdoor associeert zelfs de minst begaafde autochtoon de verelendung die zijn deel is niet meer met het vermeende leed dat het 'kapitalisme' en de zogenaamde haves hen aan zou doen, maar met inderdaad degene die hen dit daadwerkelijk aandoet. Namelijk de politieke elite. De zichzelf als ethisch dan wel moreel boven ons gestelde (met name linkse) intellectuelen. En dat is waarop men zich zal wreken!

Of bijvoorbeeld door de wetenschap in dienst te stellen van de ideologie en zo een schijn-wetenschap te creëren die het, in dit geval zogenaamde opwarmen van de aarde door menselijk toedoen en de schadelijkheid van onze leefwijze en gewoonten, zouden moeten bewijzen. Door zeg maar aan de lopende band te Diederik Stapelen en Roos Vonken. Het probleem is echter dat het oud-Hollandse gezegde 'al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald 'm wel' laat zich hier gelden. Men heeft de vermeende wetenschappelijke bewijzen zo aangedikt, tot zulke onrealistische proporties opgeblazen, dat zelfs een volslagen idioot die niet behept is met 'het geloof' de leugen door weet te prikken. En ook al probeert men de critici buiten te sluiten en monddood te maken, door hen in de reguliere mainstream media niet aan het woord te laten en hen de facto berufsverboten op te leggen en hun fondsen in te trekken, en in het kamp van een soort van nazi's te manoeuvreren, iedereen met een internetaansluiting kan tegenwoordig zichzelf informeren.

Bovendien, en dat is ook waar Marx de mist in ging, is er geen sprake van een consensus. Slechts een deel van de bevolking is dusdanig geïndoctrineerd dat men alles voor zoete koek aanneemt. Mensen zijn inmiddels zo vaak belazerd door de politieke en wetenschappelijke elite dat ze hen tot op het bot wantrouwen. Kortom, niet iedereen is te rekenen tot de gelovigen. En de niet-gelovigen ondervinden slechts de negatieve, alsof er positieve zouden zijn, gevolgen van de absurde manipulaties en overregulering van onze levens. Die horen alleen nog maar verboden, waarschuwingen en andere vermeende ellende die hun dagelijkse gang van zaken zouden veroorzaken. Die vernemen alleen nog maar wat ze vooral niet meer zouden mogen doen, wat ze niet zouden mogen zeggen en denken, waarvan ze niet meer mogen of kunnen genieten, enzovoort. Voorts voelt men het ook nog eens in de portemonnee. Zelfs hardwerkende mensen kunnen tegenwoordig niet meer fatsoenlijk de kost verdienen door de belastingdruk, door de taxen, door de accijnzen, door de gestegen kosten van levensonderhoud, doordat alles zo ongeveer onbetaalbaar begint te worden terwijl men de genoemde elite van allerhande pluimages er geen moment eveneens onder zien lijden. Zonder dat men zelf ook maar de eerste stap doet om de kosten te drukken. Het enige wat men ziet is dat een gemeenteraad op voorspraak van een burgemeester zichzelf snoepreisjes en nieuwjaarsrecepties cadeau doen ter waarde van vele tonnen. Hoe men allerhande honderden miljoenen kostende prestige projecten er doorheen drukt.

Het zal het merendeel van het volk inmiddels aan de anus oxideren dat de elite, die het ene prediken en het tegenovergestelde doen en nog blijken te liegen als ze fluiten, ons wijs wil maken dat wij de broekriem aan zullen moeten trekken en onze manier van leven dramatisch zullen moeten aanpassen in het kader van 'het milieu', 'de diertjes' en 'de minderbedeelde en minder begaafde' bevolkingsgroepen in binnen en buitenland. De solidariteit met wie of wat dan ook is snel verdwenen als dit, zoals nu het geval is, alleen maar betekend dat men er zelf veel slechter af is en de genoemde doelen op leugens gebaseerd zijn en op geen enkele werkelijke wijze gerealiseerd worden.

Het wantrouwen in de politieke, maatschappelijke en wetenschappelijke politiek ideologische gemotiveerde zelfverklaarde intellectuelen en elite groeit met de dag. En in al hun arrogantie ziet men dit niet als men vanuit de morele ideologische ivoren torens op 'het plebs' neerkijkt en hetzelfde 'plebs' op dagelijkse basis verder uitkleden, in het nauw brengen en zichzelf op gemeenschapskosten verrijkt. Tot dat de bom uiteindelijk in hun gezicht zal barsten.

Oh, wat er over is van de zogenaamde 'gesettelde wetenschap'  rondom het vermeende opwarmen van de aarde? In dat geval kan ik beter een drietal voorname wetenschappers aan het woord laten. Zie daartoe de video hieronder.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/15/de-ware-agenda-achter-de-global-warming-hoax/

Laat een reactie achter