«

»

jan 15 2014

Bericht afdrukken

Pace car bij paardenrace slipt en richt ravage aan

Nog onzinniger dan wedijveren wie de beste genen en/ of doping bezit, en daardoor een paar tiende of zelfs honderdste sneller is dan een ander mens, is het afjakkeren van beesten onder het mom van in dit geval paardensport. Voor zover dit niet al gekwalificeerd kan worden als de meest zuivere vorm van dierenmisbruik dan zijn het vaak wel bijkomende zaken die het tragisch maken. Zoals in dit geval een pace car die op een paarden race track een ware ravage aanricht. Positieve kant: De paardenbiefstuk was die week wel weer heel even in de aanbieding.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/15/pace-car-bij-paardenrace-slipt-en-richt-ravage-aan/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *