«

»

jan 18 2014

Bericht afdrukken

Werelduitvinding – De Bolletjesbroodjessnijplank!

Ed Baars is een echte Willie Wortel. En Ed is zeer begaan met onze veiligheid en gemak. Dat is de reden dat Ed De Bolletjesbroodjessnijplank heeft uitgevonden. Een verbluffend eenvoudig stukje techniek waarvan je, je afvraagt waarom nooit iemand daar eerder op gekomen is. Kennelijk moet je briljant en geniaal zijn om zulke eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde problemen te bedenken voor alledaagse problemen en uitdagingen. En Ed heeft wel meer simpelweg briljante uitvindingen gedaan. Zie hier Ed's Youtube Kanaal! Ed is trouwens niet te beroerd om zijn uitvinding, De Bolletjesbroodjessnijplank (ook geschikt voor witte, bruine en krentenbollen) uitvoerig te demonstreren.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/18/werelduitvinding-de-bolletjesbroodjessnijplank/

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Petra

  Waar kan ik dat ding kopen? Mijn leven zou niet meer hetzelfde zijn zonder…. :)

 2. Thor

  Lach maar… Ik ken iemand die in haar hand sneed tijdens het doorsnijden van een broodje! Conclusie: broodjes kunnen levensgevaarlijk zijn….

 3. Thor

  Wat zou Ed in het dagelijks leven doen?

  Op 2:10 (hemeltergend, een uitleg over twee plankjes!) duwt hij ook nog die broodjes steeds verder weg. Oh sorry, nu verraad ik misschien al iets!

  Ik ga even verder kijken, ik wil niets missen!

  (En weer uit de sarcasme-stand)

 4. Remco

  Damn, Ed is me net voor geweest! Nu gaat Ed miljardair worden en ik niet… :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *