«

»

jan 21 2014

Bericht afdrukken

Gepest worden als kind blijkt belangrijke voorwaarde!

Als u bijgaande foto bekijkt dan dringt de conclusie zich op. Geen van wat later beroemde en doorgaans ook hele beruchte hardrockers en zangers, met een gevreesde reputatie en meer alcohol en verdovende middelen in hun bloed dan zuurstof, zouden worden waren bepaald moeders mooiste niet als jonge jongens. Als ik de meeste van onderstaande foto's bekijk dan kan het haast niet anders dan dat ze stuk voor stuk in hun vroege jeugd heel zwaar gepest moeten zijn op school en in de buurt. De regel lijkt te zijn dat hoe grotere de nerd vroeger hoe beroemder later. Ofwel, gepest worden als kind is een belangrijke voorwaarde om het later te schoppen tot spijkerharde rockster.

Van nerd tot beroemdheid

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/21/gepest-worden-als-kind-blijkt-belangrijke-voorwaarde/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *