«

»

jan 22 2014

Bericht afdrukken

Gloednieuwe auto’s van 50 jaar en ouder kopen?Onderstaande video's van een garage die wordt uitgeruimd voor een veiling. De garage, een formele Chevrolet dealerschap Pierce Nebraska VS,  was/ is eigendom van de familie Lambrecht. Ray en Mildred Lambrecht runde meer dan 50 jaar lang hun garage in het rurale Nebraska. Men had voornamelijk buren en dorpsgenoten van het dorp waarin men leefde en dorpen uit de omgeving als klanten. Soms bleef men met een auto zitten. Maar die sloeg men dan gewoon op in een schuur. Na meer dan 50 jaar later wist men de Lambrecht's eindelijk zover om, met pijn in het hart, de auto's die waren opgeslagen te laten inventariseren en te laten veilen. Het bleek om ruim 500 auto's te gaan. Het grootste deel bestond uit inruilers die men, hoe zonde ook, gewoon op het terrein parkeerde om langzaam weg te rotten. Maar tenminste 50 van de auto's bleken altijd binnen te hebben gestaan en absoluut totaal nieuw te zijn. Veel daarvan hadden ergens tussen de 1 en de 20 Miles op de teller te staan. De bekleding en de banken en stoelen zaten zelfs nog in het plastic. Het was of je een time capsule opende in plaats van een garage, aldus de prettig verbaasde veiling mensen. Want het kwam er dus op neer dat ze op de veiling die in september van vorige jaar werd gehouden, hagelnieuwe weliswaar zwaar stoffige Chevrolet's konden veilen van 30, 40, 50 en 60 jaar oud en zelfs veel ouder.

De veiling trok duizenden mensen. Kopers en nieuwsgierige mensen. En de auto's leverde behoorlijk wat centen op.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/22/gloednieuwe-autos-van-50-jaar-en-ouder-kopen/

1 reactie

  1. Remco

    Heel bijzonder dit. Echt, als ik er de poen voor had!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *