«

»

jan 27 2014

Bericht afdrukken

Een welverdiende ‘fooi’ van $ 500,- (Must See!)Soms kun je al mens flink aan de grond zitten en ieder baantje accepteren die maar voor handen is. En dan nog zo hard werken als je kunt, en je stinkende best doen, maar dan toch niet heel erg hard er op vooruit gaan. Dan is een flinke fooi meer dan welkom. Het kan immers een begin zijn van het licht aan het einde van de soms erg lange tunnel. Dit kamermeisje annex manusje van alles is zo'n hardwerkende vrouw die uit een moeilijke situatie komt. En dan opeens treft ze op een bed een fooi aan van maar liefst $ 500,-. Haar reactie is iedere dollarcent waard! Kijkt u maar:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/27/een-welverdiende-fooi-van-500-must-see/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *