«

»

jan 31 2014

Bericht afdrukken

Ghost Hunter Infrared FartMeneer Veelkantie is een diehard scepticus. Ik moet helemaal niets hebben van al die hocuspocus bullshittypas. Dat is ook de reden dat ik een aantal keer naar Ghost Hunter op Discovery Channel heb gekeken. Ik wilde wel eens weten hoe ze van niets iets proberen te maken. Ik werd niet teleurgesteld. Het was langdradig en onduidelijk. Het ploegje achterlijken die zogenaamd op zoek waren naar 'paranormale evenementen' liepen circa drie kwartier rond in het donker terwijl ze gevolgd werden door infrarood camera's. Ieder onzinnig flauwekulletje werd aangegrepen om de suggestie te wekken dat er ook maar iets gebeurde. Uiteraard en uiteindelijk gebeurde er helemaal niets. Iedere aflevering weer. Toch werden de afleveringen hoopvol afgesloten met de suggestie dat er deze keer misschien niets te zien of te beleven viel... maar de volgende keer... Onderstaande briljante parodie laat exact zien hoe groot de onzin is.

Ghost Hunters

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/31/ghost-hunter-infrared-fart/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *