«

»

jan 31 2014

Bericht afdrukken

Salar de Uyuni – Waar hemel en aarde samensmelten



De Salar de Uyuni, een enorme zoutoppervlakte hoog in de Altiplano van Bolivia, is een spierwit landschap vol contrast en optische illusie. Als er een laagje water op de zoutoppervlakte staat is het alsof het de grootste spiegel van de wereld is. Het water geeft, door het reflecteren van de heldere blauwe lucht met een paar kraak witte wolken, een hypnotiserend surrealistisch aanblik en gevoel alsof je, je in de hemel op aarde bevind. Zie de video's hieronder voor dit prachtige natuurwonder op onze aarde. Overigens ook complimenten voor de prachtige begeleidende muziek.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/31/salar-de-uyuni-waar-hemel-en-aarde-samensmelten/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *