«

»

feb 04 2014

Bericht afdrukken

Over Vrouwenfruit en de PentagonsappelVierkante WatermeloenAls je al iets geks tegenkomt op de foodmarket dan is de kans bijna 100% dat het uit Japan of een ander deel van Azië is over komen waaien. Ooit begonnen met een vierkante meloen kwam men al snel met de meloen in hart vorm. Maar dat was nog lang niet genoeg.

Dus kwamen er allerhande gekke vormen op de markt voor meloenen. Vormen voor komkommers. Voor peren en appels. Enz.

Er is, zoals u onder de links heeft kunnen zien zelfs een Chinees bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in vormen voor groente en fruit. En uiteraard 100% veilig en vrij van manipulatie op gen-niveau.

Voegt het iets toe? Nee niet echt. Doet het iets af? Nee ook niet echt. Het kan mensen wel aanmoedigen om meer fruit te kopen en eten. Het is misschien wel leuk om reclame te maken. Zoals Camp Néctar. Die wil met het gebruiken van fruit in de vorm van hun pakjes klanten ervan overtuigen dat men alleen zuiver fruit gebruikt voor hun vruchtsappen. Dat gaf een leuk effect in de supermarkt.

Maar het kan ook wat creepy worden! Zoals bijvoorbeeld peren in de vorm van een baby of in de vorm van vrouwen.Baby PerenVrouwen Fruit

Voor de rest is het vooral lollig en leuk. Zoals in het geval van de eerder genoemde sappenproducent Camp Néctar.

Diverse Fruit in vorm

Of de al eerder vermelde meloenen in de vorm van een kubus kan het zelfs transportvoordelen geven. En dat kan dan weer goed zijn voor bijvoorbeeld het milieu omdat er meer in een doos passen en zo minder pallets e.d. nodig zijn.

Vierkante Watermeloen

Of wat te denken van een Pentagon vormige sinaasappel die niet van de tafel rolt en decoratief erg mooi kan staan.

Pentagon Sinaasappels En zeker met de komende Valentijnsdag in het verschiet is een hartvormige meloen natuurlijk ook heel erg schatting!

Watermeloen Hart

Wat meneer Veelkantie betreft wordt het allemaal weer minder leuk bij fruit en groente in religieuze vormgevingen...

Boedha Peren

Voordat je het weet ziet namelijk de één of andere dwaas daar het werk van zijn of haar god in en krijgen we zelfs bloedserieuze verslagen in de zogenaamde objectieve en seculiere on- of offline journalistieke nieuwsmedia e.d. ...

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/04/over-vrouwenfruit-en-pentagonsappel/

Laat een reactie achter