«

feb 04 2014

Bericht afdrukken

Statistieken Januari 2014

Notice

Bij deze doen wij u de statistieken over de maand januari 2014 toekomen. Helaas blijven de statistieken wat achter bij dezelfde maand vorig jaar, maar dat zal alles te maken hebben met de andere insteek die Veelkantie begin dit jaar heeft gekozen. Veelkantie, als algemeen Foods, Fun and Fools blog waarbij een stuk minder de nadruk ligt op het Foods gedeelte, is kennelijk iets waaraan veel bezoekers nog moeten wennen. Maar... Veelkantie heeft er ook een dik jaar over gedaan om als Food blog voeten aan de grond te krijgen en eer het aantal bezoekers de moeite waard werd, dus we gaan er vanuit dat Veelkantie nieuwe stijl ook even de tijd nodig heeft om (weer) gevonden te worden. We zetten de weg dus vol vertrouwen voort!

Statistieken Januari 2014

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/04/statistieken-januari-2014/

Laat een reactie achter