«

feb 07 2014

Bericht afdrukken

Gelukkig heeft deze jonge gek levenslangDe 16-jarige Max Wade had een grote toekomst voor zich. Max was bepaald geen domme jongen. Hij had alles kunnen worden. Maar hij besloot om het criminele pad op te gaan en een leven te leiden dat hij waarschijnlijk afkeek van Gangsta muziek video's. Hij maakte zich onder andere schuldig aan het verkopen van vervalste identiteitsbewijzen en drugshandel. Maar dat was nog maar peanuts vergeleken bij wat hij nog allemaal uit zou vreten en van plan was uit te gaan vreten. Zijn eerste grote misdaad was het stelen van een Lamborghini. Dom genoeg van een beroemde Chef-Kok. Een jaar lang hield hij de Lamborghini verborgen en reed er af en toe een stukje mee. Maar Max had ook zijn oog laten vallen op een meisje. Maar die liet zich niet zomaar stelen en vertelde hem dat ze al een vriendje had. Toen sloeg de jonge misdadiger helemaal door. Hij pleegde een aanslag op het leven van het vriendje en het meisje dat hij wel zag zitten. Uiteindelijk werd hij weer geruime tijd later opgepakt. Daar ontdekte men de bewijzen, waaronder de Lamborghini, maar ook diverse misdadige plannen waaronder het overvallen van beroemde juwelierszaak. Het liep gelukkig allemaal anders. Hij kreeg uiteindelijk levenslang. En dat is maar goed ook. Wie weet wat een ellende deze gek allemaal nog zou uithalen en aan had gericht. Wel heel erg jammer van zo'n verspilt jong leven en groot talent.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/07/gelukkig-heeft-deze-jonge-gek-levenslang/

Laat een reactie achter