«

»

feb 07 2014

Bericht afdrukken

Oeps… Politie breek per ongeluk arm arrestantEen 16-jarige jongen, Jacob Gocheski, wil de schoolbus niet verlaten. De chauffeur belt de politie. Na 15 minuten in praten op de jongen hebben de agenten er genoeg van. Dus pakt men de jongen bij z'n kladden en, zoals gebruikelijk, dwingen ze zijn arm op zijn rug. Dan is er een harde knak hoorbaar. De arm van de jongen breekt als een lucifers.

Reden voor de ouders om de politie departement aan te klagen en $ 1 miljoen schadevergoeding te eisen. De jongen zou namelijk volgens de ouders psychische problemen hebben en net in een afstelperiode van zijn medicatie zitten.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/07/oeps-politie-breek-per-ongeluk-arm-arrestant/

Laat een reactie achter