«

»

feb 07 2014

Bericht afdrukken

Skinzart – Vet nieuw Product voor Mobiel, Tablet, enz.


Als je via de banner onder je Skinzart besteld en kortingscode
TRUELOVE opgeeft dan krijg je voor Valentijnsdag 25% korting


Meneer Veelkantie zal niet snel reclame maken voor een product in een blogpost, maar voor Skinzart maak ik een uitzondering. Gewoon omdat ik het een heel leuk maar bovenal een heel cool/ vet/ stoer, of hoe het tegenwoordig ook mag heten, product vind. Want wie wil nou niet een mobiel, tablet, laptop of MP3 speler met een eigen design erop!

SkinzartHet bijkomende voordeel is niet alleen dat je een totaal gepersonaliseerde unieke telefoon, tablet, laptop of MP3 speler hebt met een Skinzart sticker (je kunt trouwens ook kiezen voor een hoesje en/ of een standaard ontwerp) maar dat deze ook nog eens je mobiele apparaat extra bescherming geeft tegen krassen en andere ellende. Ben je het ontwerp zat, of heeft deze teveel klappen opgelopen en is de oude daardoor minder mooi geworden, dan kun je gewoon een nieuwe bestellen, de oude er gemakkelijk en zonder lijmresten af halen, en de nieuwe erop plakken! Net zo gemakkelijk als je de vorige erop hebt geplakt.

Hieronder een video hoe je eenvoudig de Skinzart op bijvoorbeeld je telefoon (maar kan ook op een laptop, tablet of zelfs op een MP3 speler zijn) kunt aanbrengen, waardoor je ook direct een idee krijgt wat voor product het precies is.

Ik meen dat de prijzen beginnen bij zo'n € 9,95. Maar dat zal afhankelijk zijn van het design of waarop de sticker moet.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/07/skinzart-vet-nieuw-product-voor-mobiel-tablet-enz/

Laat een reactie achter