«

»

feb 15 2014

Bericht afdrukken

En weer een misselijke prank met een babyHet mag duidelijk zijn dat de bekende pranksters, die via Youtube en andere kanalen een aardige boterham weten te verdienen, steeds verder gaan om bij mensen bepaalde reacties uit te lokken. Nu kan meneer Veelkantie daar in de regel wel om lachen. Maar het gaat nu wel erg te ver. Zo lijkt de laatste tijd in te zijn om nare grappen uit te halen met zogenaamde baby's (poppen). En ik moet u eerlijk bekennen dat ik die grappen niet leuk en bovendien ook potentieel erg gevaarlijk vind. Gevaarlijk omdat mensen in de veronderstelling zijn een baby te moeten redden en daarbij mogelijk hun eigen veiligheid even vergeten. Het is erop wachten tot er bij dit soort 'grappen' echt ongelukken gebeuren!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/15/en-weer-een-misselijke-prank-met-een-baby/

Laat een reactie achter