«

»

feb 19 2014

Bericht afdrukken

Vrouw met Baard: ‘Voel me vrouwelijker met baard’.De 23-jarige Harnaam Kaur, uit Bristol, heeft al sinds haar vroege jeugd last van extreme haargroei over haar gehele lichaam. Haar eileiders produceren dusdanig veel mannelijke hormonen dat ze buiten hele harige benen ook een flinke bos borsthaar en een heuse baard heeft waarvan menige hulp-sinterklaas alleen kan dromen. In de eerste jaren waxte en scheerde ze het haar nog af. Maar op haar 16e vond ze in het Sikhisme het perfecte excuus. Dat schrijf namelijk o.a. voor je het lichaamshaar niet mag kortwieken. Sindsdien heeft ze een flinke bos haar op o.a. haar kin.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/19/vrouw-met-baard-voel-me-vrouwelijker-met-baard/

Laat een reactie achter