«

feb 21 2014

Bericht afdrukken

Geweldige uitvinding! The Social Media Guard!Helaas heeft meneer Veelkantie na jaren van succesvol verzet ook een mobiele telefoon moeten aanschaffen. Maar ik gebruik het ding met mate en alleen wanneer dit nodig is. Dat kunnen we helaas niet van iedereen, sterker nog... van bijna niemand meer zeggen. Iedereen zit, loopt, fietst en rijd zelfs auto totaal verdiept in hun mobiele apparaatjes. Er is een soort van bereikbaarheidsobsessie ontstaan. Mensen die continu hun social media accountjes en dergelijke controleren. Daar is door Coca Cola een verbluffend eenvoudige oplossing voor bedacht. The Social Media Guard!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/21/geweldige-uitvinding-the-social-media-guard/

Laat een reactie achter