«

»

feb 25 2014

Bericht afdrukken

Na ban op Zwarte Piet is Carnaval aan de beurt

De anti-Zwarte Piet bo(o)sneger Quinsy Gario heeft weer iets gevonden dat moet wijken omdat het 'racisme' zou zijn. Was het eerst nog Zwarte Piet, omdat dit racistische typetje de beeldvorming van de gepigmenteerde medemens negatief zou beïnvloeden, dan is het nu Carnaval. Althans, je uitdossen als iemand die met een andere huidskleur.

Dit kan dus echt niet met Carnaval volgens Quinsy Gario

Zulu

Het is Carnavals tijd en dus gaan mensen weer op zoek naar kostuums. Een bedrijf is de laatste tijd op Facebook en Twitter veelvuldig op de hak genomen omdat zij ‘bosneger’ kostuums aanbieden. Wat houdt zo’n kostuum in en hoeveel mensen bestellen zo’n gedrocht? En waarom is de naam van het kostuum op de pagina niet hetzelfde als de naam in de adresbalk van de pagina? Had iemand zich achteraf bedacht dat dat niet een juiste benaming was?

Bron 1 - Bron 2

Een bosneger een gedrocht noemen? Ik zou het niet aandurven. Klinkt namelijk nogal etnocentrisch en racistisch. Maar ik ben dan ook een blanke. En die mogen dit soort dingen niet zeggen. Negers mogen elkaar in iedere zin drie keer nikker noemen, maar doe je dat als blanke in bijvoorbeeld een stukje tekst om de hypocrisie van negers te adresseren, dan kun je er bijna donder op zeggen dat je voortaan met het labeltje racist of erger door het leven zult moeten gaan.

Maar goed, dit even terzijde.

Maar goed, Quinsy Gario heeft het op Carnaval voorzien deze keer. Hij doet deze eerste aanzet tot het 'negervrij' maken van Carnaval onder het mom van 'niet de juiste benaming'. Want u snapt vanzelf wel dat het als negers onder elkaar te pas en te onpas nikker noemen, en vrouw bitches en ho's (hoeren), en blanken even zo racistisch patta's noemen (cultuur), niet zo aanstootgevend is als blanken die een Zulu en een Bosneger niet kunnen onderscheiden (racisme).

U snapt dat Quinsy Gario het weer enorm druk heeft met het afzeiken en irriteren en tot racisme aanzetten van zwart tegen blank racisme door blanken in een zogenaamd racistische fuik te lokken (beluister ook het geluidsfragment Bron 1) verbeteren van het imago van de gepigmenteerde medemens. Want verbeter de/ jouw wereld begin bij blanken!

We weten namelijk dat er het blanken zijn die zwarten een slechte reputatie bezorgen! De gepigmenteerde medemens is het toonbeeld van beschaving, zoiets als racisme jegens ik noem eens wat... blanken kom je niet tegen onder zwarten. De gepigmenteerde medemens staat bekend om zijn hoge morele standaarden als het gaat om opvoeding van bijvoorbeeld kinderen. De gepigmenteerde medemensenmaatschappij is hét grote toonbeeld van tolerantie!

Daar kunnen wij als inferieure intrinsiek genetisch bepaalde racistische barbaarse blanken nog een hoop van leren!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/25/na-ban-op-zwarte-piet-is-carnaval-aan-de-beurt/

Laat een reactie achter