«

»

feb 27 2014

Bericht afdrukken

Eco-Dwazen willen dierenmishandelingHet liefst zouden eco- bio- en milieudwazen de samenleving terugdraaien naar een pre-industriële revolutie periode. Men idealiseert het rurale leven van weleer. Iets waar je heel wat vraagtekens bij kunt plaatsen als u dit artikel 'Ode aan het conservenblik' eens doorleest. De reden dat dit soort reactionaire eco-idiotie dit wenselijk achten is omdat het beter zou zijn voor de mens, de dieren, de aarde, het klimaat en het milieu.

Ondanks alle wetenschappelijke, morele, ethische en praktische bezwaren slaagt men aardig in het realiseren van deze 'droom' met al het gedoe over 'alternatieve' vormen van energie. Nu is echter al gebleken dat bio- en ecologisch alsook vegetarisch dan wel veganistisch eten sowieso niet beter is voor mens, dier en milieu. Integendeel zelfs. Hetzelfde gaat op voor alternatieve vormen voor het opwekken als energie.

Want hoeveel mensen realiseren zich dat o.a. onderstaande video's dan weer realiteit zal worden? Dieren die lange dagen ingezet moeten worden om bepaalde zaken, die de mens niet op handkracht kan realiseren, te kunnen volbrengen. Ik vraag het u maar gewoon. Komt onderstaande u werkelijk als diervriendelijk voor?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/27/eco-dwazen-willen-dierenmishandeling/

1 reactie

  1. Tom

    Zo krijg je wel lekker mals vlees!!

Laat een reactie achter