«

»

feb 28 2014

Bericht afdrukken

Debat over het al dan niet bestaan van een bijbelse god

Het is beslist geen geheim dat meneer Veelkantie een hardcore fundamentalistische atheïst is. En daar zijn buitengewoon goede redenen voor. Ik mag desalniettemin de 'argumenten' van de tegenpartij vernemen. Al is het maar omdat het de juistheid van mijn ongeloof in een god telkens weer bevestigd. En om mijn geest scherp te houden.

Hieronder een prachtig debat tussen een atheïst en een christen, die aardig aan elkaar gewaagt zijn, die ik u niet wil onthouden. Het is geen korte video, maar ik denk dat het de moeite van het kijken, al is het in of ten delen, waard is.

Hierna volgen vragen uit het publiek

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/28/debat-over-het-al-dan-niet-bestaan-van-een-bijbelse-god/

Laat een reactie achter