«

»

mrt 01 2014

Bericht afdrukken

Indrukwekkend autopark van de Dubai PoliceHet lijkt ons in de meeste landen geen hele dankbare taak meer om als politieagent aan het werk te gaan. Je wordt relatief slecht beloond, je wordt door je werkgever de overheid ingezet om het gat in de overheidsbegroting te dichten via onzinboetes en je moet vuige criminelen en misdadigers bijna knuffelen wil je zelf niet in het verdachtenbankje komen te staan. In Dubai gaat het er heel anders aan toe. Natuurlijk is het daar ook bepaald niet goed geregeld qua mensenrechten. Zo moet je ertoe bereid zijn vrouwen op te pakken die van de lange arm van allah geen auto mogen rijden en dergelijke. Maar één ding kunnen we wel zeggen. Je mag wel rondrijden in iets anders dan een Opeltje e.d.!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/03/01/indrukwekkend-autopark-van-de-dubai-police/

Laat een reactie achter