«

»

mrt 12 2014

Bericht afdrukken

Grom en Jolijt – Het is weer Overheidsbetuttel Tijd



"Koop eens een nieuwe auto, of een huis' kraaide Marx Rutte ons een paar maanden geleden nog toe in de hoop de economie een zetje mee in de goede richting te geven. Van welk geld, nu dat de overheid diep in uw zakken tast om haar liederlijke bestaan te financieren... dat moest je maar beter niet vragen. Nu krijgt u juist het omgekeerde advies.

Wilma Mansveld'Leen eens wat meer van de buren. Een gourmetstel of een ladder heeft u maar zelden nodig, dus het is zonde om er zelf eentje aan te schaffen. Een trui met een gat best kunt u het beste repareren, in plaats van deze weg te gooien en nieuwe te kopen. Dat geldt eveneens voor kapotte staafmixers en broodroosters. En zo sparen wij ook nog eens grondstoffen en met milieu' en oh ja, 'een Ja/Nee sticker op de brievenbus zou ook zo goed zijn voor het milieu', zo laat een door de overheid gesubsidieerde linkse propaganda machine ons weten. En alsof dat nog niet schizofreen genoeg is ook nog even onderstaande advies van 'onze' minister van Infrastructuur en Milieu bij monde van de enige kerel in het kabinet PvdA staatssecretaris Mansveld (zie de foto).

En dit is natuurlijk slechts een deeltje van het dringende dwingende overheidsadvies. Want het bovenstaande is natuurlijk nog niet eens dé satan!

Met voor in de mond het eco-dwazen gezegde 'nooit zult u meer lekker rusten, want wij flikkeren er telkens weer een mens, milieu dier en wereld vernietigend speklapje tussen' moet u natuurlijk ook nog eens opgedrongen krijgen dat het eten van vlees toch echt heel zielig en zonde is. Dat het allemaal op lariekoek en propaganda gebaseerd is, ach...

'U kunt beter 'flexitariër' worden, stelt het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Dat betekent dat u rollades, gehaktballen en andere vleesproducten een paar dagen in de week (maar natuurlijk het liefste nog altijd en overal) aan uw neus voorbij zou moeten laten gaan. 'Dat bespaart namelijk energie en is beter voor het milieu', aldus het departement van PvdA staatssecretaris Wilma Mansveld (wel een rare naam voor een kerel... Wilma).

U ziet, de scheiding van (linkse) kerk en staat is bij de PVVDA in goede handen. Want laten we eerlijk zijn, het hele eco- bio- milieu gedoe is niets minder dan een New Age Religie. Compleet met haar eigen dogmatiek, leerstellingen, (evolutionaire erf)zonde, hel, verdoemenis en het geloven boven het weten gesteld. Alleen gaat niet u naar de hel maar uw nazaten en de generaties na u. Dat is wel zo handig want als beetje bourgondiër zal uw eigen 'lot' u een zorg zijn.

Eerder deze week werden we al getrakteerd op nog veel meer 'alarmerende' berichten. Zo zou de jeugd zich volkomen dood zuipen en nam het alcoholgebruik zorgelijke proporties aan. Want u bent al een probleemdrinker volgens de 'normen' als u iedere avond bij het eten een biertje of een wijntje drinkt. Bij twee biertjes op zaterdag bent u dus zwaar alcoholist! En u heeft al zwaar overgewicht en dus kennelijk een groot eetprobleem als u 3 kilo boven de 'norm' weegt.

Zullen we het er maar op houden dat het verkiezingstijd is, en dat het aanjagen van angst en onzekerheid middels doempropaganda één van de grootste beweegredenen is om in dit geval op de doempredikers van links te stemmen?

BTW. Bovenstaande leefregels zijn natuurlijk alleen van toepassing op u als burgertjes. Niet voor de sekteleiders zelf!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/03/12/grom-en-jolijt-het-is-weer-overheidsbetuttel-tijd/

Laat een reactie achter