«

»

mrt 30 2014

Bericht afdrukken

Wij zijn (in potentie) allemaal Jo Vlemmix en/ of Juweliers! (plus update)



Honderden demonstreren  tegen Geert WildersJe zou toch denk, en stiekem hopen, dat de gebeurtenissen van de afgelopen weken de Nederlanders van allerhande komaf dichter bij elkaar gebracht heeft. Dat er iets van (een begin van) saamhorigheid en solidariteit zou zijn ontsproten.

Massaal lieten autochtone Nederlanders onze Marokkaanse Neder- en medelanders weten voor en achter hen te staan. Dat men de, weliswaar volledige uit context gerukte en voor politiek ideologisch doelen verkrachtte, woorden van Geert Wilders walgelijk vond. U riep zelfs om meer Marokkanen.

U stond uren in de rij om aangifte te doen van 'racisme' alhoewel het hier om een nationaliteit en geen ras gaat.

Het mocht echter niet verhinderen dat ook in de afgelopen weken vele met name autochtone Nederlanders en gasten in de hoedanigheid van toeristen het slachtoffer werden van het criminele Marokkaanse tuig waar Wilders over sprak.

Het programma Opsporing Verzocht kleurde weer praktisch geheel mokka Marokkaans. En slechts enkele zaken kwamen prominent in het nieuws. Het is slechts het topje van de ijsberg, zo weten vele Nederlanders helaas maar al te goed. De twee prominente gevallen vertegenwoordigen minstens een veelvoud van het aantal mishandelingen, scheldpartijen, berovingen, overvallen en andere walgelijke misdadige daden jegens de al genoemde autochtone.

Laat mij eens de prominente gevallen belichten:

Jo VlemmixDe hoogbejaarde 87-jarige Jo Vlemmix werd op brute wijze van achteren neergeslagen en beroofd van een deel van zijn aowtje toen hij het graf van zijn overleden vrouw bezocht.

De dader is een man van ongeveer 25 jaar. Hij is 1,85 meter lang en heeft een getinte huidskleur. Helaas weten we tegenwoordig precies wat men bedoeld met de politiek correcte toevoeging: 'De dader had een getinte huidskleur'.

Deze Marokkaan krijgt binnenkort waarschijnlijk de nodige zendtijd tezamen met zijn overige misdadige soortgenoten.

Het andere prominente geval en voorbeeld dan maar:

GoldiesHet andere voorbeeld, van de helaas zo velen, speelt zich af in het altijd rustieke Deurne. Een juweliersechtpaar wordt overvallen en daarbij vallen behoorlijk wat pistoolschoten.

Gelukkig, excuseer mij daarvoor als voormalig winkelier, zijn het deze keer niet de winkeliers die voor het leven gehandicapt of zelfs vermoord zijn door de overvallers. Deze keer zijn het de overvallers zelf die het haasje zijn. De beide overvallers laten bij het uitoefenen van hun ambacht het leven. Alle aanwijzingen die politie en justitie zover heeft weten te verzamelen wijzen nu richting noodweer(exces).

Ook in dit geval blijken de daders een Noord-Afrikaanse komaf en/ of nationaliteit (dus geen ras mensen) te hebben. Noord-Afrikaans is politiek correct jargon voor, inderdaad, Marokkanen. Zoals gezegd, het is slechts één van de vele zogenaamde 'incidenten' die helaas alles behalve 'incidenteel' maar op dagelijkse basis meermaals plaatsvinden.

Maar helaas...

Je zou toch denken dat de Marokkaanse gemeenschap, die zich zo massaal gesteund wisten door brave autochtone goedhartjes, geen moment zouden aarzelen om met voetbalvelden afstand te nemen van deze misdadige soortgenoten. Net zoals drommen brave autochtone Nederlanders, met het misbruik maken van holocaust slachtoffers aan toe, ertoe gechanteerd werden om met hele werelddelen afstand te nemen van de woorden van Geert Wilders.

Protest Deurne

Bron. Foto: Sem van Rijssel/SQ Vision

Was het maar waar zou ik zeggen. Niet alleen wordt in buurlanden de enorme toename van moslims, al dan niet herkomstig uit Noord-Afrika, in de gevangenissen weggezet als 'gevolg van islamofobie' (een fictieve aandoening waaraan mensen die kritiek hebben op de islam en de praktijken die daarmee samengaan zogenaamd zouden lijden) maar in ons eigen Nederland vinden en vonden circa 40 tot 50 van de soortgenoten van de genoemde daders het wel opportuun om VOOR de daders en TEGEN de slachtoffers van deze daders te protesteren. Ja u leest het goed. De slachtoffers worden door het protesterende tuig tot de daders en zelfs tot moordenaars gebombardeerd.

Nu zult u zeggen, en was ook dat maar waar, dat het protest volstrekt misplaatst was en is maar eveneens een 'incident' betreft. We weten inmiddels wel beter. Het is meer regel dan uitzondering dat Marokkaanse daders worden verheerlijkt door soortgenoten. De daders blijken opeens allemaal ontzettende lieve jongens (en meiden) te zijn die door 'socio-economische omstandigheden' (die niet kunnen verhinderen dat de lieverdjes in peperdure auto's, op peperdure scooters, in peperdure kleding met peperdure sieraden zich op het roverspad begeven op hun peperdure sportschoenen) en 'cultuurverschillen' (want het is in Marokko kennelijk doodnormaal om mensen te beroven, te mishandelen en te vermoorden) en door... hou u vast... 'structurele discriminatie door autochtone Nederlanders, in de klem zijn geraakt en daardoor hun 'woede' en 'frustratie' botvieren op met name autochtone onschuldige bejaarden'.

Dus te doen gebruikelijk blijkt het muisstil in Marokkaanse kringen. En uiteraard in de kringen van de nuttige idioten die zich radicaal en pontificaal opstelde achter het criminele tuig. Daar waar men zo mondig was en is om iedereen die geen kilometers afstand nam en neemt van Wilders collectief te veroordelen als 'racisten' (iets wat je andersom uiteraard niet in je hoofd moet halen) weet men nu kennelijk de woorden niet te vinden om hun extremistische en misdadige mede Marokkanen te veroordelen en hun praktijken tenminste net zo luidruchtig aan de kaak te stellen.

Mag ik daaruit, mij even richtende aan de brave Nederlanders die voorop liepen om aangifte te doen tegen Wilders, dezelfde conclusie trekken die u trok en trekt als iemand niet volmondig afstand wenst te nemen van Geert Wilders?

Namelijk dat als je niet tegen bent je voor bent? Van Marokkaanse Neder- en medelanders heb ik totaal geen verwachtingen meer. Ik kan en wil namelijk het structurele karakter van hetgeen ik hierboven beschreef niet ontkennen. Maar mag ik de autochtone Nederlanders dan wel aanspreken op hun zwijgen in het geval waarbij jaarlijks duizenden autochtone, en niet te vergeten Joodse, Nederlanders het slachtoffer worden van niets anders dan zuiver racisme?

Waar is uw protest voor mensen en slachtoffers zoals Jo Vlemmix? Waar blijft uw solidariteitsverklaring met de familie Sanders uit Deurne die dankzij uw lieverdjes een leven lang met een trauma moeten leven door de gruwelijke overval? Waarom geen protestborden, geen hashtag op social media, geen T-shirts of andere uitingen waarop met koeienletters staat 'WIJ ZIJN (in potentie dankzij het Marokkaanse tuig) ALLEMAAL JO VLEMMIX! OF JUWELIERS!'?

Mag ik nu ook de conclusie trekken dat uw zwijgen of weigerachtigheid om bovengenoemde misdaden door Marokkaanse mede- en Nederlanders te veroordelen geïnterpreteerd moet worden als instemming met hun misdaden? Met hun racisme (want als Marokkaans opeens een ras i.p.v. een nationaliteit is, waarom dan Nederlands ook niet toch?)? Mag ik dan vaststellen dat u inderdaad ook 'Een Marokkaan bent' zoals u verkondigde op social media, op T-shirts en in protesten? En dat u inderdaad tot het tuig behoord waarover Geert Wilders het in zijn speech had?

Waar is de massale media hetze die menige PVV'er en PVV sympathisanten de stuipen op het lijf jaagt? Waar zijn de politici die het nodig vonden om alvast op de stoel van het OM, rechters en beul te gaan zitten en Wilders veroordeelde om zijn woorden (althans, de door hen verkrachtte versie ervan) en hem gelijk schakelen aan Hitler en PVV met het nazisme? Of is men zich er nu wel heel selectief bewust van dat men terughoudendheid dient te betrachten en het absoluut niet de taak van volksvertegenwoordigers is om de massa op te hetze tegen een bepaalde bevolkingsgroep?

Ah god nee... Ik zie al dat u gisterenavond heel wat nuttiger te doen had dan u over dit soort trivialiteiten druk te maken:

Bijna 1,7 miljoen mensen stemden zaterdagavond af op Frans Bauers 'Bananasplit' telegraaf.nl/r/22445856

Update - 30 maart 2014: Bond voor/ van Wetsovertreders eist van het OM dat het juweliersechtpaar Sanders uit Deurne vervolgd gaat worden door justitie voor het neerschieten en doden van de twee overvallers. Zo niet, en blijft het OM bij haar besluit, dan zullen zijzelf een rechtszaak aanspannen om het OM ertoe te dwingen tot vervolging over te gaan.

Meneer Veelkantie snapt de beweegredenen van de Bond voor/ van (en door) Wetsovertreders wel. Op deze manier staan zijzelf namelijk totaal buiten spel, en terecht overigens, en blijft er niets van hun klandizie over. Immers, de misdadigers liggen op het kerkhof, keurige met de kokosnoot richting Mekka weg te rotten, en degene die hen neerschoot worden niet vervolgd. Dat is zogezegd een dubbele 'aanslag' op hun toekomstige klantenbestand. Schizofreen en debiel is het natuurlijk wel. Niet alleen het feit dat er al zoiets bestaat als een bond voor misdadigers, maar ook dat men het echtpaar hoe dan ook achter de tralies wil zien om op deze wijze aan klantenbinding te doen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/03/30/wij-zijn-in-potentie-allemaal-jo-vlemmix-en-of-juweliers/

Laat een reactie achter