«

»

Apr 01 2014

Bericht afdrukken

Chelsea heeft de beste dag uit haar leven als serveersterVoor heel veel mensen is het leven niet echt een pretje. Voor veel mensen is het een dagelijks gevecht om de problemen de baas te blijven of het verlies te beperken. Het verdient dan alle respect dat eveneens veel van deze mensen niet bij de pakken neer gaan zitten en het hoofd laten hangen. Mensen zoals Chelsea. Ze heeft een manier gevonden, die weliswaar de mijne niet is (zweverig gedoe), om haar persoonlijke problemen de baas te worden. En ze zet zich belangeloos in om ook andere mensen te helpen en bij te staan. Daarnaast werkt ze fulltime als serveerster om de kosten van levensonderhoud te financieren. Hetgeen maar matig lukt gezien het feit dat ze bijvoorbeeld in een gedeukt koekblik rondrijdt. Juist daarom is het geweldig om te zien dat Chelsea een enorme boast in de rug ontvangt...

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/01/chelsea-heeft-de-beste-dag-uit-haar-leven-als-serveerster/

Laat een reactie achter