«

»

Apr 03 2014

Bericht afdrukken

RACISCRIMINATIE! Syrië-ganger mag Nederland niet meer in!



Khalid K. met een 'broeder' die nu van zijn 99 maagden ligt te genieten

Khalid met een 'broeder' die van 99 maagden ligt te genieten

Een in Nederland wonende Irakees, Khalid K., die naar Syrië vertrok om zijn 'broeders in de islam' (u weet wel die religie van vrede) te ondersteunen mag Nederland niet meer in. 'Het verblijfsrecht van betrokkene is beëindigd en hem is een inreisverbod opgelegd voor 20 jaar,' schrijft minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) in een antwoord op de Kamervragen die onlangs over Khalid K. gesteld werden.

De reden daarvoor is dat Khalid K. een aantal Broeder from another Hoeder euthanasie verleende en hen zo met voorrang toegang verschafte tot 99 gewillige hoeries met onschendbaar maagdenvlies in allah's hiernamaals.

Althans, het is niet duidelijk of Khalid K. degene is geweest die de mannen gedood en onthoofd, niet perse in genoemde volgorde, heeft. Daartoe is geen enkel bewijs geleverd. Hij heeft slechts met de gedode en onthoofde mannen geposeerd. Voor zover bekend is Khalid, op een akkefietje na in 2011 toen hij verdacht werd van terrorisme, zo maagdelijk als de 9-jarige bruid Aisha van de profeet.

Samenvattend is het dus zo dat een, voor zover bekend, onschuldige man die ingezetene is van Nederland en voor zover wij weten ook de Nederlandse nationaliteit heeft zonder enige vorm van proces de toegang tot Nederland wordt ontzegd. Dat zou in een rechtsstaat, waarin men een politicus die ervoor pleit om bewezen straatterroristen te ontdoen van hun Nederlandse nationaliteit en een enkeltje thuisland te geven tot staatsvijand, racist en nazi-kopstuk verklaard, toch niet moeten kunnen maken. Zeker niet gezien de medische voorgeschiedenis van Khalid K. en het excuus vermoeden dat hij aan islamofrenie (normaal ook wel schizofrenie dan wel gewoon geloven genoemd) zou lijden.

Wat zonder enige twijfel schizofreen is, is het beleid van de Nederlandse overheid. Want het is dezelfde overheid die Khalid K. enige jaren daarvoor de vluchtelingenstatus verleende omdat hij in Irak bedreigd zou worden met het leven door vermoedelijke jihadisten. Het kan dus twee kanten op. Of we hebben al die jaren een jihadist en oorlogsmisdadiger liefdevol onderdak gegeven of Khalid K. is per ongeluk linksaf geslagen bij Almere Buiten en zodoende in Syrië terechtgekomen waar hij alweer moet vrezen voor het leven door wederom die nare jihadisten.

Nu kunnen wij ons absoluut niet voorstellen dat onze overheid, die ons allen van alle kanten bespied en afluistert om terrorisme te verhinderen, ons al die jaren opgezadeld heeft met een islamofascistische terrorist. Er moet dus sprake zijn van een vergissing. We moeten dan denken aan zaken als 'socio-maatschappelijke economische oorzaken' en een 'gebrek aan kansen door islamofobe racistische tendensen in de Nederlandse samenleving' in combinatie met 'verscheurt worden door cultuurverschillen' en 'een liefdeloze opvoeding' alsook 'een gevoel van ontheemd zijn omdat hij gedwongen zijn thuisland moest verlaten'. Kortom, zeker niet iemand die wij moeten straffen maar opvangen!

Zeker in het laatste geval is het zaak om Khalid K. juist te redden van die naarlingen en hem per direct toegang te verlenen tot Nederland. Misschien moeten wij hem wel veel smartengeld toekennen voor het doorstane en ondergane verdriet. Misschien dat een flinke berg subsidie, theehuis en stiekem financieren van een moskee soelaas brengt.

Het ligt dan ook in de lijn der verwachtingen dat de hordes nuttige idioten met grote spoed T-shirt laten bedrukken met 'Wij zijn allemaal Jihadisten' en de gevestigde politieke partijen en media per direct een hetze beginnen tegen minister Ivo Opstelten en zijn VVD. Want dit is natuurlijk volkomen van de pot gerukt! Dit is erger dan Wilders en zijn PVV! Want Wilders wilde dit, in tegenstelling tot Opstelten, nog via de democratische weg en via het rechtssysteem regelen...

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/03/raciscriminatie-syrie-ganger-mag-nederland-niet-meer-in/

1 reactie

  1. Hennie

    Ik hoef dit niet te zien…..

Laat een reactie achter