«

»

Apr 09 2014

Bericht afdrukken

Marokkanen nemen 3e verdachte Deurne in bescherming



De derde verdachte van de fatale, gelukkig deze keer voor twee van de daders, roofoverval op een juwelier in Deurne is nog altijd op vrije voeten. Dit komt doordat Marokkanen de identiteit van de verdachte achterhouden voor de politie.

Dit omdat men 'de dader rust gunt' en Marokkanen 'Nederlanders niet meer vertrouwen'. De 'dader' zou volgens Marokkanen 'door een hel gaan' omdat ze met z'n drieën op pad gingen en er slechts ééntje levend terugkwam. Van enige empathie naar de slachtoffers, niet alleen het juwelierspaar in Deurne maar ook de vele tienduizenden die hen voorgingen, is geen enkele sprake. Wat uitsluitend blijkt te tellen voor Marokkanen is het beschermen van misdadige soortgenoten. Iets wat de betrokkenheid en loyaliteit naar de Nederlandse samenleving wel weer ernstig kenmerkt.

Andersom hadden Nederlanders vele tienduizenden misdaden door Marokkanen nodig om het vertrouwen kwijt te raken in een deel van de Marokkanen. Iets wat overigens niet mag volgens de gutmensch. Want dan ben je een 'racist'. Andersom gelden namelijk andere regels. Sterker nog, de gutmensch draait de rollen gewoon om. Als u ook maar enige scepsis of wantrouwen jegens Marokkanen voelt of uit dan bent u namelijk degene die hen aan zou zetten tot het weigeren te integreren, het parasiteren op uitkeringen, tot ernstige overlast, criminaliteit en het plegen van misdaden.

Mocht u het lef wel in uw lijf halen om te roepen om minder criminele Marokkanen dan initieert media en politiek een absurde hetze tegen u en kunt u rekenen op vele duizenden aangiften wannabe gutmenschen van 'racisme' en 'discriminatie'. In plaats van dat het criminele misdadige Marokkaanse tuig geen plaats meer heeft in onze samenleving bent u, als iemand die het wel gehad heeft met deze absurde rolverwisseling, degene de weg moet...

Nederland, en ons omringende ooit beschaafde westerse landen, worden met de dag gekker in het pleasen van onze toekomstige islamitische overlords. Mensen met een gezond verstand kunnen alleen maar gissen naar het waarom.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/09/marokkanen-nemen-3e-verdachte-deurne-in-bescherming/

Laat een reactie achter