«

»

Apr 17 2014

Bericht afdrukken

De Video die taxi-chauffeur vrijpleit van aanrandingMaar toch totaal geruïneerd raakte door de valse aangifte dooreen vrouw

Het zou je maar gebeuren. Een 34-jarige advocate stapt bij je in de taxi en doet een poging je te verleiden. Aanvankelijk toon je wat zwakte, en kust haar terug als ze jou kust, maar als snel besluit je dat je gewoon trouw wenst te zijn aan je vriendin. Maar ze wil van geen nee horen en rand je aan. Ze grijpt naar je genitaliën, probeert je te kussen, hangt helemaal over je heen tijdens het rijden, friemelt aan haar slipje, trekt haar rok omhoog en probeert je over te halen.

Je blijft echter als man standvastig en verzet je verbaal en met enige fysieke bewegingen tegen de vrouw. Na de rit besluit je om toch maar aangifte te doen tegen de advocate. De politie neemt de aangifte op en geeft haar een bekeuring voor het lastigvallen van de man. Goed, kwestie is een jaar na dato en je gaat gewoon je gangetje weer.

En dan gebeurd het! De advocate, Jennifer Gaubert, klaagt de 39-jarige taxi-chauffeur, Hervey Farrell, uit het niets aan. Hij zou namelijk ingestemd hebben met een beetje rotzooien en haar tegen haar wil gefilmd hebben met zijn telefoon. Daarna zou hij haar geprobeerd hebben af te persen. Tegen betaling zou hij de video van het gebeuren laten verdwijnen. Zo lankmoedig als de politie met de vrouw was, zou je als man moeten doen... een vrouw aanranden en lastigvallen..., zo verzengend hard zijn ze voor Farrell. Want Farrell ging wel compleet door de strafrechtelijke mangel.

Hij werd bij toeval opgepakt tijdens een routine verkeerscontrole toen bleek dat er een aanklacht tegen hem liep. Hij werd 27 uur lang in de cel gegooid, kwam met naam, toenaam en foto op de nieuwsstations voorbij en verloor zijn taxi-licentie en daardoor ook zijn inkomen. Totaal verruïneerd dus. Maar de video redde hem op het nippertje van celstraf.

Lees onder de video verder

De video bewijst namelijk dat Farrell niet de initiatiefnemer was, geen voyeur is (waarvan ze hem beschuldigde) en haar niet heeft proberen af te persen. Dat hij wellicht eerst terugzoende maar zich al snel bedacht. En dat Gaubert liegt als ze zegt dat Farrell instemde met wat rommelen in de taxi van de man. Dus nu staat Gaubert in het beklaagde bankje en hangt haar 5 jaar boven het hoofd wegens het doen van valse aangifte en het indienen van een valse aanklacht tegen Farrell. Ze is echter niet eens gearresteerd voor de zo goed als bewezen en genoemde feiten! Dat terwijl Farrell direct opgepakt werd, in de cel werd gesmeten en zijn licentie kwijt raakte n.a..v. van de valse aangifte!

Dit is weer een typisch geval waarin bewezen is dat het rechtssysteem, als het nou gaat om civielrechtelijk of strafrechtelijk, op de hand is van vrouwen. Als Farrel de video niet had gehad die het tegendeel bewees dan had Farrell ongetwijfeld heel zwaar, nog zwaarder dan hij nu al was, de pineut geweest en jaren achter slot en grendel gegaan.

En dat omdat de arme man trouw wilde blijven aan zijn vriendin! Dus in dit geval een man die per definitie wel deugt!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/17/de-video-die-taxi-chauffeur-vrijpleit-van-aanranding/

Laat een reactie achter