«

»

Apr 29 2014

Bericht afdrukken

Geen gedenksteen voor Nazi PilootEen Duitse Nazi piloot, die met zijn gevechtstoestel neerstorten in Schaijk te Noord-Brabant tijdens de Tweede Wereldoorlog, krijgt alsnog op 4 mei geen gedenksteen na protesten van Federatie Joods Nederland. De gemeente Landerd, waar Schaijk onder valt, dacht dat het 70 jaar na de oorlog wel kon om simultaan Nazi's te herdenken. Je vraagt je toch af... Whats next!? Het geven van lintjes voor verkrachters? Een onderscheiding voor jihadistische Syriëgangers?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/29/geen-gedenksteen-voor-nazi-piloot/

1 reactie

  1. Drag

    Ja, want het herdenken van Duitse soldaten, die zo verwaarloosd zijn bij herdenkingen zelfs door hun eigen land, mag natuurlijk niet.

    Het zou een waarlijke misdaad zijn om die echte Europese helden te herdenken wanneer het huilie huilie van de Joden, de eeuwige ”onschuldigen die nooit iets verkeerd doen maar door iedereen zomaar worden gehaat”, met hun eeuwige slachtoffercomplex, na 70 jaar nog niet voorbij is.

    Jodenknechten zijn het allemaal, allen die gehoor hebben gegeven aan de hypocriete Joodse lobby voor zoiets en meer. Inclusief de schrijver en de Nederlandse staat.

    Er komt gelukkig een dag dat zij niet meer herdacht zullen worden, maar enkel de grootste slachtoffers in die broederoorlog: Europeanen.

Laat een reactie achter