«

»

Mei 22 2014

Bericht afdrukken

EU ‘Verkiezingen’ – Neemt u de Rode of de Blauwe Pil?



U mag zich vandaag uitspreken over de EU. Niet dat er daadwerkelijk veel te kiezen valt, want de daadwerkelijke kandidaten kent u zeer waarschijnlijk in z'n geheel niet. En de kandidaten hebben in wezen ook nauwelijks invloed op de koers van de EU. Men mag hooguit voor of tegen een door het Europese Politbureau bekokstoofde wet of regelgeving stemmen. Doorgaans gaat dat met honderden voorstellen gelijktijdig en zijn het niet meer dan hamerstukken. De meeste van de zaken waarvoor de parlementariërs, groot woord in deze, mogen stemmen hebben ze niet eens gelezen en vaak niet eens kunnen lezen en op inhoudelijkheid getoetst. Daarvoor is het aantal te massaal.

Zaken die worden weggestemd komen vaak via een omweg of in iets andere vorm en/ of bewoordingen terug. Net zo lang tot er voldoende keer voorgestemd en aangenomen is. De EU(SSR) is derhalve een dictatoriale nep-democratie.

De mensen die het daadwerkelijk voor het zeggen hebben kunt u niet wegstemmen of aanstellen. Daar gaan deze verkiezingen dus niet over. U kunt vandaag kiezen welke pennenlikkers en vazallen wij namens Nederland afvaardigen. Dat doet u door te stemmen voor een Nederlandse politieke partij die voor, een beetje voor, een beetje tegen of faliekant tegen de EU zijn. U kunt dus hooguit kiezen tussen Pro-EU of Anti-EU. Veruit de meeste partijen zijn Pro-EU. Een hele enkele is tegen. De Pro-partijen consolideren de macht en uitbreiding van de macht van de EU en derhalve het uitkleden en minimaliseren van de autonome macht en u invloed op onze Nederlandse democratie. Kortom, meer EU is minder kans en recht voor u om te kiezen wat u wel met en in Nederland wilt en wat niet. De Anti-partijen willen juist het tegenovergestelde bereiken. Die willen uw stemrecht en het democratische niveau van Nederland herstellen.

U heeft dus vandaag grofweg twee keuzes. Wilt u minder (Pro-EU) of meer (Anti-EU) zeggenschap en democratie in Nederland? Neemt u de rode pil, ofwel kiest u Anti-EU, en wilt u wel eens zien waar de EU dan blijft en mag u graag de verborgen agenda's op tafel hebben, of neemt u de blauwe pil, ofwel Pro-EU, en gelooft u wat u geloven wil en steekt u liever de kop in het zand tot er een moment komt waarop u zwetend wakker wordt en u zich realiseert dat u totaal niets meer te kiezen heeft en u in een dystopie leeft? De keuze is vandaag helemaal alleen aan u. Denk goed na wat u doet!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/05/22/eu-verkiezingen-neemt-u-de-rode-of-de-blauwe-pil/

Laat een reactie achter