«

»

mei 23 2014

Bericht afdrukken

Solar Freakin’ Roadways! De Toekomst!Zoals u weet, of zou moeten weten, is Man Made Global Warming de grootste politieke ideologische oplichterstruc van de eeuw. Onzin dus! Het klimaat is altijd in beweging. Dus ook nu. De klimaatschommelingen die wij nu meemaken, en overigens de laatste 18 jaar al niet meer want het klimaat is al net zo lang relatief stabiel, vallen allemaal ruimschoots binnen de marges. Het is ooit heel veel warmer en heel veel kouder geweest in de geschiedenis van de aarde. Toen er nog totaal geen sprake was van industrie en in bepaalde gigantische lange tijden, we spreken over honderdduizenden en miljoenen jaren, mensen nog niet eens bestonden. Maar ja... wat de fuck weet u ervan... U stemde gisteren nog voor minder vrijheid en een op termijn totalitair bewind door de Po-EU(SSR) partijen te steunen.

U bent dus een idioot. Maar hé... what else is new. U gelooft alles als het maar 'aannemelijk' klinkt en 'ze' het zeggen.

Kortom, voor het 'milieu', of welk ander New Age geloof in wat dan ook, hoeft u onderstaande niet te steunen. Maar wel als u eens onafhankelijk wenst te worden van o.a. die uit e poppenkast gepleurde islamitische haatbaarden in het midden oosten die maar één toegevoegde waarde hebben voor de mensheid. En dat is dat de achterlijke idioten een berg olie herbergen in die zandbak van ze. Iets waarvoor onze overheid maar al te graag wegkijkt ook al schenden genoemde antisemitische vrouwen- en homohatende haatbaarden bij de vleet alle denkbare en ondenkbare mensenrechten op een walgelijke wijze. Om over onze eigen manipulerende vrijheid hatende 'elite' maar te zwijgen!

Met Solar Roadways (klik link voor meer info) is er dus een manier om de macht van die paar megalomane Hitlers in de dop te smoren. Om ons vrij te maken van manipulerende vrijheid hatende totalitaire nutjobs die uw vrijheid en leven net zo inwisselbaar vinden als de duizenden euro's die ze van ons jatten met behulp van hun belastingen piramidespel en IRL geen enkel ander doel hebben dan uw invloed op hun driedubbele agenda's zoveel mogelijk te beperken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/05/23/solar-freakin-roadways-de-toekomst/

Laat een reactie achter