web analytics
Advertentie


«

»

De hypocrisie inzake Israël (dus Joden) bezongen door Ari Lesser

De geschatte leestijd voor dit artikel is 1 minutenWaarom is 'men' zo kritisch inzake Israël? Zijn er geen grotere en dringendere problemen in de wereld? Denk aan de slachtpartijen die bijvoorbeeld moslims aanrichten in Afrika en het Midden Oosten. En dat zijn maar twee van de huidige brandhaarden en humanitaire crisissen. De wereld lijkt echter vooral gefocust te zijn als de Staat Israël, dus Joden, bij betrokken is. Dan draaien de redacties van kranten en actualiteitenprogramma's, waarin Israël altijd aan het kortste eind trekt, overuren om met name Israël te demoniseren en met talloze artikelen te veroordelen en de islamitische Arabische wandaden jegens niet alleen Israël maar ook hun eigen volks- en geloofsgenoten te verdoezelen of te apologeren.

Niet alleen is dat uitermate hypocriet maar wat nog veel hypocrieter is, is dat antisemitische links onder het mom van 'Israël kritiek' het enige land in het Midden Oosten, waar zeker 85% van onze high tech technologie vandaan komt, dat democratisch is en de mensenrechten respecteert voor zover dat mogelijk is te midden van het wederom islamofascistische tuig dat hen dood wil hebben, wél volop boycot! Hoe hypocriet dat is? Hieronder een meezinger!

KLIK HIER OM NAAR DE VOORPAGINA TE GAAN

Geef een reactie