«

»

jun 03 2014

Bericht afdrukken

Witwassen van terrorisme & antisemitisme in de media

Met grote ergernis neem ik de laatste paar weken kennis van de wijze waarop de media omgaat met zaken als Syrië en de aanslag op het Joods museum in Brussel. Daar waar de media het 'normaal' gesproken, en normaal wil zeggen als er bijvoorbeeld leuzen geschreven zouden zijn op een moskee en dit zoals te doen gebruikelijk mediabreed scherp veroordeeld wordt, het niet in het hoofd zouden halen om apologerende figuren in hun 'actualiteiten' shows te halen. Nu zien we dat de apologeten met bosjes uit het hout gekropen komen en als 'nieuwsduiders' hartelijk onthaalt worden.KvdB

Het resultaat is niet zelden pure propaganda in het voordeel van islamitische terroristen en antisemieten. Als voorbeeld van dit verbijsterende fenomeen haal ik graag Knevel & van den Brink aan van gisterenavond (maandag 2 juni 2014).

Abdelkarim HoningDaar mocht bekeerling tot de 'radicale' (alsof er een andere bestaat) islam Dennis 'Abdelkarim' Honing, die regelmatig verkeerd(e) in de kringen van jihadisten en hen als broeders beschouwd, aanschuiven om 'het gevaar van naar Nederland (of Europese landen) terugkerende Nederlandse islamitische Syrië jihadisten' te duiden. Als eerste mocht Abdelkarim, zoals hij na zijn bekering graag genoemd wenst te worden, de redenen verklaren waarom in Nederland geboren en in ieder geval getogen nazaten van meestal Marokkaanse moslims en niet zelden tot islam bekeerde Nederlandse jongeren naar oorden als Syrië vertrekken om daar deel te gaan nemen aan de jihad.

Samenvattend kwam het onsamenhangende met antisemitisme en anti-Westerse sentimenten gelardeerde verhaal erop neer dat het allemaal de schuld was van het zogenaamde 'kolonialisme' (kennelijk de veroveringstochten van de Moren vergeten die tot diep in Europa dood en verderf zaaide en het feit dat hordes moslims tot op de dag van vandaag en in steeds toenemende mate met het zwaard/ kalashnikov/ bermbom/ bomgordel in de ene en de koran in de andere hand hele continenten onder de voet liepen/ lopen), en van Israël (terwijl de uitroeiingspogingen van de islam al kort na de oprichting ervan aanvang nam en het nog meer dan 1.400 jaar zou duren voordat Israël opgericht zou worden) die gesteund zouden worden door 'de vadsige Joodse lobby in de Verenigde Staten' en de VS oorlog tegen het islamitische terrorisme in o.a. Afghanistan.

Vervolgens ging het over hoe veilig het, met het oog op de zeer recente antisemitische islamitische (hetgeen een pleonasme is) aanslag op het Joodse Museum in Brussel, is om deze jihadisten weer terug te laten keren naar Nederland of België in dit geval. Waren de diverse aanslagen op Joodse doelen en mensen in Europa niet het bewijs dat dit geen verstandig idee was? Volgens Abdelkarim, en ik parafraseer enigszins, kwam dit omdat de jihadisten blij waren dat ze 'ook iets in Europa konden terugdoen voor al het 'leed dat het kolonialisme en (daar is die weer...) de Joodse lobby in de VS, die kinderen uit hun huizen laat slepen, hun islamitische broeders en zusters aandeed/ doet'.

Marlene de WoutersGelukkig hebben we dan ook nog journalistieke zwaargewichten als de 'Belgische' Royalty Watcher Marlène de Wouters die een 'tegengeluidje' liet horen door te verzuchten dat dit 'een eindeloos verhaal zou zijn omdat de slachtoffers in België nu ook weer wat terug gaan doen...'. U zegt? zegt ze dit nu werkelijk? Ze meent oprecht dat de familie van de Joodse slachtoffers van deze antisemitische aanslag door moslims nu wraak gaan nemen op moslims? Euh Marlène... via die 'vadsige Joodse lobby in de VS die [islamitische] kinderen uit hun huizen laten slepen misschien'? Gelukkig zetten niemand haar op haar plek terug en wist Abdelkarim de vlek nog wat groter te maken door te verwijzen naar de Joodse 'diamanthandelaren in Antwerpen' en 'het Anne Frankhuis in Amsterdam'.

Pieter Nanninga mocht ook nog even verklaren dat je 'begrip kan hebben voor de gevoelens van Nederlandse, Belgische en Europese moslimjongeren vanwege het leed dat hun geloofsgenoten lijden in o.a. 'Palestina' maar...'. Gelukkig een maar! 'Want geweld was nooit goed te keuren'. Oh, dus het is allemaal heel begrijpelijk dat je Joden in Brussel, of zoals voorheen in Frankrijk, afschiet, maar het is niet goed te keuren? De idiote beweringen van deze islamitische antisemiet worden niet weersproken. We kunnen er, volgens deze heldere geesten, zelfs begrip voor opbrengen. 'Maar...'

'Er begrip voor opbrengen'? Alsof het conflict tussen de staat Israël die gewoonweg weigert nogmaals een uitroeiingspoging te ondergaan, maar deze keer door islamieten die al ten tijde van de Tweede Wereldoorlog nauw samenwerkten met de Nazi's, ook maar iets te maken zou hebben met het leed dat moslims elkaar aandeden en aandoen in o.a. Afghanistan, Syrië en vrijwel ieder ander geïslamiseerd land in de wereld! Alsof het niet gewoon een walgelijk goedkoop voorwendsel is om Joden uit te (willen) roeien en 'minder strenge' moslims en niet-moslims te onderwerpen aan 'de ware' islam! Alsof het vermoorden van meisjes die gewoon naar school gaan in Afghanistan ook maar iets te maken zou hebben met 'de vadsige Joodse lobby in de VS' of het bestaan van de Joodse staat Israël! Alsof 't uitmoorden van niet-moslims door Boko Haram in Nigeria ook maar iets te maken zou hebben met de VS of Israël!

Er werd ook, door onze expert Nanninga, geconstateerd dat het niet om een strak centraal geleiden organisatie zou gaan. Daarmee suggererende dat het om 'enkel verdwaasde en geradicaliseerde individuen' zou gaan. Gelukkig dan maar. Dus eigenlijk is er niets aan de hand? Ondanks de wereldwijde bemoeienissen van Al Qaida en de talloze afsplitsingen ervan? We moeten die 'enkele dooie Joden' maar op de koop toenemen? Als de prijs van 'onze vrijheid'?

Abdelkarim wist nog eraan toe te voegen dat jihadisten die terugkeren op Nederlandse bodem, ondanks de ferme woorden die politici spreken, geconfronteerd worden met een 'verwarrend' knuffelbeleid van een wijkagentje die hen in de gaten moet houden, een urgentie voor een woning en allemaal prettige andere zaken (denk aan de aankleding van de woning en een uitkering). Gelukkig is er volgens onze expert Nanninga goed over nagedacht. Want re-integreren is misschien een wat te zwaar woord... maar om de jihadisten zich weer 'onderdeel te laten voelen van de Nederlandse samenleving' die ze verachten en 't liefst vandaag nog zouden willen onderwerpen aan de islam in meest pure vorm.

Vervolgens waren koninklijke kakeldoos de Wouters en Abdelkarim het er roerend over eens dat er erkenning voor zou moeten komen dat 'kolonisatie animositeit heeft veroorzaakt bij moslims'. Op de verzuchting van Abdelkarim dat je slavernij (een handel in mensen die voor tenminste 70% in handen was van moslim) wel en de holocaust niet mag ontkennen in Nederland (op de Armeense en de huidige op niet-moslims na dan) deed de Wouters er het zwijgen maar toe en liet zij zichzelf graag de huid redden door een halfslachtige 'ja maar...' poging van de keuvelende Knevel.

Een poging tot iets wat bijna leek op een weerwoord moest komen van Johan Derksen. Die werd echter direct in de kiem gesmoord door Knevel waarna Derksen de kans nam om te benadrukken dat hij Abdelkarim 'zeer respecteerde'. Want stel je toch eens voor dat je geen respect op zou brengen voor apologeten van het islamitische terrorisme en antisemitisme. Dat kan je in medialand zomaar de kop kosten! Zo wordt je zeg maar... 'nooit nationale ombudsman'!

Zie deze KvdB uitzending hieronder. Kijkt u vooral de introductie in het begin - het echte werk begint om 15.10 minuten

Ik vraag mij oprecht af of wij allemaal, althans... de mainstream media, politiek en het 'goedvolk' helemaal gek geworden zijn. Wat is het volgende? Bij de volgende antisemitische aanslag een (neo)nazi uitnodigen om 'de actualiteit' rondom het nazisme te duiden? Nee dat gaat niet gebeuren. Dat weten wij allemaal! Maar waarom niet?

Onlangs kwam aan het licht dat Duitse neonazi's een hele serie moorden hadden gepleegd. Het had toch geweldig geweest als Constant Kusters, of andere bekeerling tot het nazisme, als insider met inside kennis aan had mogen schuiven bij Pauw & Witteman (alwaar Abdelkarim al eerder eveneens als 'duider' werd ontvangen) of Knevel & van den Brink om ons te vertellen hoe de Joden neonazi's provoceren tot het plegen van moorden in binnen- en buitenland.

Zou een royale babbelkous als de Wouters er dan ook maar een moment aan denken om deze vertegenwoordiger van het (neo)nazisme gelijk te geven op welk punt dan ook? Zou expert Nanninga dan ook suggereren dat het feitelijk een fenomeen is waaraan alleen enkele geradicaliseerde individuen vatbaar voor zijn en dat knuffelen van (neo)nazi's een probaat middel is om hen ervan te weerhouden om aanslagen en moorden te plegen? Zou Derksen de woorden 'ik respecteer je zeer' uitspreken tegen een (neo)nazi? Zou deze (neo)nazi zonder enige tegenspraak kunnen verklaren dat het 'internationale vadsige Jodendom' de provocatieve factor is die (neo)nazi's aanzet tot het plegen van moorden en aanslagen op Joodse doelen? Zou een (neo)nazi aan kunnen komen met idiote voorwendselen als 'de kolonisatie door de geallieerde en vervolgens de vernedering van Nazi-Duitsland' als oorzaak van de animositeit jegens alles dat niet (neo)nazistisch is? Zouden deze redenen om af te reizen naar verre landen om daar deel te nemen aan oorlogen geaccepteerd worden door de aanwezige andere gasten? Zouden deze gasten zich dan ook zo stilletjes alle nazistische prietpraat en propaganda onzin, idiotie en apologieën voor het nazisme aan laten leunen? Waarom niet?

Dat zal echter nooit gebeuren. Zowel P&W alsook KvdB zouden zich nooit wagen aan zoiets dergelijks. Want er zou een niet te temmen storm(front) losbarsten in de media en op social media over hoe deze boegbeelden van beeld- en meningvormend goedmensen Nederland met gemeenschapsgeld 'een walgelijk individu met een nog veel walgelijker wereldbeeld' de kans zou krijgen om zijn 'walgelijke xenofobe racistische antisemitische propaganda' over de mensheid uit te mogen storten. En die verontwaardiging zou ook nog eens in grote lijnen volkomen terecht zijn ook!

Islam is NazismeWaarom maakt men dan een uitzondering voor het islamitische nazisme? Waarom lezen we links en rechts in de media, van zelfs een voormalige Nederlandse generaal, dat we respect op zouden moeten brengen voor de passie van jihadisten die met geweld de islam elders in de wereld door de al dan niet eerst gruwelijk doorgesneden strotten van mensen willen wringen?

Wanneer stopt de media nu eens met het mainstream maken van antisemitisme en terrorisme in naam van allah? Hoeveel o.a. Joodse slachtoffers moeten er nog vallen voordat de media, politiek en gedweeë goedmensen doorhebben dat de islam en het nazisme in essentie hetzelfde laken en pak zijn met even zo walgelijke agenda? Wanneer wordt u nou eens wakker?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/06/03/witwassen-van-terrorisme-antisemitisme-in-de-media/

1 reactie

  1. likoednederland

    De politiek doet er ook aan mee: http://likud.nl/2014/06/de-gespleten-persoonlijkheid-van-minister-timmermans/

Laat een reactie achter