«

»

Jun 05 2014

Bericht afdrukken

Meisje laat onroerende ‘geheime’ boodschap achterAthena OrchardAthena Orchard, uit het Engelse Leicester, werd vorig jaar december geconfronteerd met een zeer agressieve vorm van botkanker. Intensieve behandeling met o.a. chemotherapie en een zeven en een half uur durende operatie mochten uiteindelijk niet baten. 28 mei jongstleden verloor ze de strijd tegen kanker en stierf. Uiteraard tot groot verdriet van haar gezinsleden en andere direct betrokkenen. Niet alleen omdat 12-jarige meisjes niet dood horen te gaan maar ook omdat Athena een wijs meisje bleek te zijn. Zo ontdekten de ouders van Athena enkele dagen na haar overlijden een laatste ontroerende boodschap op de achterkant van de spiegel in haar kamer.

Hieronder de boodschap op de achterkant van haar spiegel (Engelstalig)

Klik op de afbeelding voor een leesbaar(der) exemplaar

Boodschap

Hieronder wat quotes uit de boodschap van Athena:

Happiness depends upon ourselves. Maybe it's not about the happy ending, maybe it's about the story. The purpose of life is a life of purpose. The difference between ordinary and extraordinary is that little extra. Happiness is a direction not a destination. Thank you for existing. Be happy, be free, believe, forever young. You know my name, not my story. You have heard what I've done, but not what I've been through. Love is like glass, looks so lovely but it's easy to shatter. Love is rare, life is strange, nothing lasts and people change. Every day is special, so make the most of it, you could get a life ending illness tomorrow so make the most of every day. Life is only bad if you make it bad. If someone loves you, then they wouldn't let you slip away no matter how hard the situation is. Remember that life is full of ups and downs. Never give up on something you can’t go a day without thinking about. I want to be that girl who makes the bad days better and the one that makes you say my life has changed since I met her! Love is not about how much you say I love you – it’s about how much you can prove it’s true. Love is like the wind, you can feel it but you can't see it. I'm waiting to fall in love with someone I can open my heart to. Love is not about who you can see spending your future with, it's about who you can't see spending your life without... Life is a game for everyone but love is the prize. Only I can judge me. Sometimes love hurts. Now I’m fighting myself. Baby I can feel your pain. Dreams are my reality. It hurts but it’s okay, I’m used to it. Don't be quick to judge me, you only see what I choose to show you... you don't know the truth. I just want to have fun and be happy without being judged. This is my life, not yours, don't worry about what I do. People gonna hate you, rate you, break you, but how strong you stand, that’s what makes you… you! There's no need to cry because I know you'll be by my side.

Natuurlijk is veel van wat Athena schrijft wat wij 'meisjes van 12 praat' zouden kunnen noemen. En zo hier en daar zouden we misschien ook nog wel stukjes en flarden tekst uit allerhande popsongs kunnen herkennen. Maar u kunt zich misschien wel voorstellen hoe ontroerend het voor de ouders van Athena moet zijn geweest om een dergelijke boodschap na het overlijden van hetgeen je het meest waardevol was, je dochter van pas 12-jaartjes, te ontdekken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/06/05/meisje-laat-onroerende-geheime-boodschap-achter/

Laat een reactie achter