«

»

jun 07 2014

Bericht afdrukken

Op een ouwe… euh… versleten fiets moet je het lerenMeneer Veelkantie, inmiddels dichter bij de 50 dan de 40, valt niet op jonge meiden. A. ze hadden mijn dochter kunnen zijn, B. ze hebben niets te vertellen, en C. ik hou van wat rijpere vrouwen. En  gelukkig heb ik na 30 jaar in mijn relatie met mevrouw Veelkantie de mooi(st)e MILF waarvan ik altijd al droomde. Er zijn echter heerschappen die jong belegen niet lekker vinden. Die hebben liever extreem belegen of liever nog oud. De 31-jarige Kyle is zo'n heerschap. Zijn jongste vriendin is 68 en zijn oudste vriendin is 91 jaar. Ach, wie ben ik om er iets van te vinden. Maar apart is het wel!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/06/07/op-een-ouwe-euh-versleten-fiets-moet-je-het-leren/

Laat een reactie achter