«

»

jul 19 2014

Bericht afdrukken

Handen Afhakken – Binnenkort ook bij u in de buurt?



Het is in islamitische landen al zo'n 1.400 jaar een heuse trend. Naast het afhakken van hoofden van vermeende overspelers, stenigen van vrouwen die met een andere niet familiegerelateerde man spreken of verkracht zijn en het ophangen van vermeende homoseksuelen. Handen afhakken van vermeende dieven. Er wordt in niet-islamitische landen alleen een beetje vreemd naar gekeken. Wij vinden dit soort straffen namelijk niet proportioneel en barbaars.

Zo ook in de Verenigde Staten. Daar vind men dit soort praktijken ook bepaald niet oké. Dat is ook de reden dat een islamitische cultuurverrijker en zijn maatjes opgepakt werden en een flinke zware aanklacht aan de jelaba kregen.

Philadelphia Police Department photo of Merv Mitchell, also known as Mabul Shoatz

Mabul de islamitische handenafhakker met vlek op zijn voorhoofd van het kokosmatje waarop hij intensief bid

Ene Merv Mitchel alias 'de handenafhakker' alias imam Mabul Shoatz en zijn mede moskee leiders probeerde namelijk de hand van een 46-jarige collega maangodaanbidder af te hakken omdat men hem ervan verdacht een greep in de kas van de moskee gedaan te hebben. De beide hoofdmaangodaanbidders sleepte daarop het slachtoffer naar de achterkant van de moskee en probeerde met een machete de rechterhand van de af te hakken. Dat ging niet met één klap van de machete waarop er een gapende diepe wond in de rechter pols van de man ontstond.

Nog voor Mabul en zijn hulpje een tweede en waarschijnlijk definitieve klap met de machete konden uitdelen arriveerde de politie. Hierdoor werd de rechterhand van het slachtoffer na een flinke operatie in het ziekenhuis gered. Mabul en zijn hulpje kregen ook iets om de polsen. Zeg maar verbandjes van gehard staal.

In een islamitisch land hadden Mabul en zijn hulpje waarschijnlijk op handen gedragen geworden. Maar aangezien ze dit ritueel slachten in Philadelphia uitvoerde is de kans groot dat Mabul en zijn nog op de vlucht zijnde hulpje als de misdadigers worden gezien. En als het even meezit dan worden Mabul en zijn hulpje door een rechter die zijn sensitiviteitstraining oversloeg en geen begrip heeft voor deze cultuurverrijking voor een hele poos opgesloten.            Bron van dit cultuurverrijkende artikel

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/07/19/handen-afhakken-binnenkort-ook-bij-u-in-de-buurt/

1 reactie

  1. Ron

    Zullen er veel in de wao komen…..

Laat een reactie achter