«

»

jul 20 2014

Bericht afdrukken

‘Palestijnen’ stop met het bezetten van Israëlisch gebied!



Notice

Update: Steun uit totaal onverwachtse hoek. Egyptische media en een groeiend deel van de Egyptische bevolking heeft het wel gehad met de 'Palestijnen' en met name met Hamas. Één van de redenen, zoals al aangehaald in onderstaande artikel, is dat de zogenaamde 'Palestijnen' in de al jaren teruggeven Sinaï blijven vechten en terreuraanslagen blijven plegen. Op dagelijkse basis worden Egyptische veiligheidstroepen in de Sinaï aangevallen door 'Palestijnen'. Egypte is daar duidelijk helemaal klaar mee.

Ook in Egypte verlangt men naar rust. Maar daar waar de gemiddelde Egyptenaren voorheen op de hand van de 'Palestijnen' waren keert men zich nu juist tegen heb. Al was het maar voor het tolereren van de Hamas terroristen in hun midden en als hun leiders. Er zijn zelfs journalisten die Bibi Netanyahu eren voor zijn harde optreden tegen Hamas en manier van opereren. Het is een absolute ommekeer in het denken van de Egyptenaren. Misschien kan dit op enig termijn tot werkelijke vrede leiden in dit deel van het Midden Oosten. Zou de zogenaamde 'Arabische Lente' dan uiteindelijk toch nog haar vruchten af gaan werpen?

Een verhaal zo surrealistisch dat Hollywood het niet kon verzinnen!

Zoals de zogenaamde 'Palestijnen' bewijzen is de geschiedenis probleemloos 180 graden om te draaien waardoor het 'gelijk' opeens aan jouw kant staat. Immers, de zogenaamde 'Palestijnen' ontstonden zomaar uit het niets, de Engelsen zouden zeggen 'out of thin air', claimden een stuk land als zijnde van hun. Een denkbeeldig volk zonder historie, zonder enige vermelding in welke geschiedschrijving dan ook, zonder kunst- of gebruiksvoorwerpen waarmee haar vroegere bestaan in de geschiedenis aangetoond kon worden, enzovoort. Opeens waren ze er op 4 juni 1967.

Sommige destijds nog Arabische islamitische jihadisten zijn er zelfs nog beteuterd van! Zoals Walid Shoebat:

Voormalige Jordaanse PLO terrorist Walid Shoebat

De voormalige Jordaanse PLO terrorist Walid Shoebat
die spontaan van de ene op de andere dag een Palestijn
genoemd werd door de  islamitische- en overige wereld

There is no such group as the Palestinian people. They have never existed, do not exist now, and will not exist in the future. They are the only people in all history that came into existence in a single day! This was admitted by Walid Shoebat, a former PLO terrorist: “Why is it that on June 4th 1967 I was a Jordanian and overnight I became a Palestinian?”

He and his compatriots were Jordanians “until the Jews returned to Jerusalem. Then all of the sudden we were Palestinians.” Shoebat was saying that when the Jews re-took their historic and biblical homeland, the myth of an Arab Palestinian nation was created out of thin air and promoted worldwide. The gullible media, too lazy to do the research, still spouts the PLO line about the “Palestinian people.”                                  Lees verder onder de bron

Heel zuiver en sec beschouwd zijn dus niet de Israëliërs de bezetters maar deze groep die zich spontaan 'Palestijnen' zijn gaan noemen. Een groep mensen die voorheen, voor de zesdaagse oorlog, bijvoorbeeld Jordaniërs, Egyptenaren of Syriërs, of uit een totaal ander deel van de wereld geïmporteerde jihadisten waren. Ofwel als dan niet Arabische moslims gemengd met enkele tienduizenden andere Arabische moslims die het oorlogsgebied destijds ontvluchten.

De reden dat men zich van de ene op de andere dag 'Palestijnen' ging noemen was politiek strategisch van aard. Als Arabische moslims, voormalige Egyptenaren, Jordaniërs en Syriërs hadden ze geen poot om op te staan. Want de gebieden waarin ze leefde werden keurig volgens ieder toen geldend oorlogsrecht door Israël op de agressors gewonnen. Maar als zogenaamd volk los van Egypte, Jordanië en Syrië hadden ze opeens andere 'rechten'. Opeens waren het geen teruggekeerde Egyptenaren, Jordaniërs en Syriërs meer maar terugkerende 'Palestijnse' vluchtelingen. Een briljante zet. Een zet die alleen zoveel succes kon hebben als het tot op heden deed door de buitengewoon enthousiaste medewerking van de linkse media. Samen met de terroristen en jihadisten creëerde zij 'de Palestijnen'.

De door de media doodgezwegen Egyptische muur tussen Egypte en Gaza. In beeld ook de werkzaamheden die toen gaande waren waarbij de betonnen muur vervangen werd
voor staalplaten die 20 meter de grond in gaan om zo ook de wapens smokkelende tunnelgravende 'Palestijnen' te weren.

Afgezien van het feit dat de zogenaamde 'Palestijnen' helemaal niet bestaan wil Israël best heel graag van de grondgebieden af en terugkeren naar de pre-zesdaagse grenslijnen. Maar ze stellen wel de voorwaarden dat deze grondgebieden niet wederom gebruikt gaan worden om het bestaan(srecht) van Israël te bedreigen.

En wie daarmee ook akkoord ging als voormalige eigenaren van genoemde stukken land kreeg zijn land terug in ruil voor duurzame vrede. Zoals in 1978 toen Egypte in ruil voor erkenning van de staat Israël de Sinaï terugkreeg.

Wat echter jammer was is dat Egypte de toenmalige eigen bevolking niet eveneens terugnam omdat het hen strategisch en met name religieus en politiek wel uitkwam dat er spontaan zoiets als 'de Palestijnen' bestonden.

Maar geef Egypte eens ongelijk. Sinds de teruggave van de Sinaï aan Egypte bleven de zich plotseling 'Palestijnen' noemende voormalige Egyptenaren bomaanslagen en moordpartijen begaan. En ondanks het feit dat het zogenaamde bestaan van 'de Palestijnen' de Egyptenaren strategisch, religieus en politiek wel uitkomt is het voorstelbaar dat ook Egypte niet zit te wachten op terroristen binnen hun landsgrenzen. Hetgeen ook de reden is dat er tussen Egypte en de Gazastrook een grote muur staat, waarover de wereldpers liever met geen woord rept want dat zou de hetze tegen Israëlische veiligheidsmuur nogal belachelijk maken, die de zogenaamde 'Palestijnen' uit Egypte moet houden. 'Palestijnen' die zich daaraan niet houden worden zonder meer door Egypte afgeschoten, en als ze tunnels onder de muur graven dan spuit Egypte deze vol met gifgas waardoor deze tunnels dienen als soort van hele lange 'Palestijnse' begraafplaats. En inderdaad, dit is dankzij de media censuur waarschijnlijk de eerste keer dat u van de Egyptische muur tussen hen en Gaza verneemt. Er zijn immers geen Joden die ze er de schuld van kunnen geven.

Hetzelfde, land in ruil voor erkenning en vrede, heeft Israël overigens ook met de zogenaamde 'Palestijnen' geprobeerd. Dat is ook de reden dat Israël wederom gedwongen is om ten strijde te trekken tegen 'de Palestijnen'. Want in tegenstelling tot de Egyptenaren houden 'de Palestijnen' zich niet aan de simpele 'grondgebied voor vrede' afspraak.

Gaza Kassen

Sinds Israël zich in 2005 op aandringen van de wereld eenzijdig terugtrok uit de Gazastrook hebben 'de Palestijnen' niet alleen de totale infrastructuur, de bestaande prachtige huizen, de kassen, de bedrijven, de Joodse begraafplaatsen, synagogen en het leven aldaar vernietigd, maar ze hebben de Gazastrook ook gebruikt om tunnels naar Israël te graven en van daaruit Joden te ontvoeren, gevangen te houden en te vermoorden, wapens en explosieven Israël in te smokkelen en zo'n 14.000 tot 20.000 raketten af te vuren op de Israëlische burgerbevolking.

Israël had zich niet uit Gaza hoeven terugtrekken. Formeel was het dan ook geen bezet gebied. Althans, niet volgens het oorlogsrecht en zeker niet jegens 'de Palestijnen'. Want zoals u inmiddels weet bestaat er helemaal geen 'Palestijns' volk. Bovendien was de Gazastrook volgens iedere geschiedschrijving Egyptisch gebied. Het is natuurlijk idioot om een stuk grond, dat formeel volgens oorlogsrecht Israëls grondgebied was geworden, weg te geven aan lieden die je uit willen roeien en zich mede daarom uit het niets zijn gaan profileren als een volk dat nooit bestaan heeft. Maar goed, Israël wil zoals gezegd heel graag vrede. Dus werden deze afspraken gemaakt tijdens de zogenaamde 'Oslo-akkoorden' en hield Israël zich tot op de letter aan de afspraken die overeengekomen waren en waarmee toenmalige PLO leider Yassar Arafat akkoord ging. Yassar Arafat en zijn zogenaamde 'Palestijnse' onderdanen waren echter nooit van plan zich aan de akkoorden te houden. Het resultaat mag u bekend zijn. Terreur in plaats van vrede.

Ook de andere zogenaamde 'bezette gebieden' zijn helemaal geen 'bezette gebieden:

'Bezette gebieden'

In de Zesdaagse (defensieve) Oorlog van 1967 veroverde Israël de volgende gebieden op de respectievelijke agressors:

  • het Sinaï-schiereiland. Ontruimd in het kader van de Camp-David-akkoorden (1978) tussen EgypteIsraël en de VS.
  • de Westelijke Jordaanoever - werd door Jordanië op Israël veroverd en weer heroverd in 1967. In 1950 was het gebied officieel door Jordanië geannexeerd. Deze annexatie werd internationaal niet erkend. Sindsdien zijn er door Israëlische pioniers nederzettingen gebouwd. Sinds 1991 valt de Westoever (korte naam) grotendeels onder Palestijns zelfbestuur.
  • de Golanhoogten - voorheen Syrisch gebied, sinds 1967 bezet en geannexeerd door Israël.
  • de Gazastrook - werd door Egypte veroverd op Israël in 1948 maar nooit officieel geannexeerd. Israël veroverde het gebied in 1967, maar ontruimde het in 2005 ten bate van de na de Oslo-akkoorden opgerichte Palestijnse Autoriteit.
  • Oost-Jeruzalem - was door Jordanië veroverd op Israël en bezet in 1948 en geannexeerd in 1949. Deze annexatie werd niet internationaal erkend. Nadat het stadsdeel in 1967 was heroverd werd ook de Israëlische annexatie niet erkend.

borgZiet u ergens in deze historische volledig correcte weergave ook maar iets staan van 'op Palestijnen veroverde' of 'door Israël bezette Palestijnse gebieden' of 'door Israël geannexeerde Palestijnse gebieden'? Nee toch? En dat klopt. Want de zogenaamde 'Palestijnen' bestonden en bestaan helemaal niet. De gebieden, voor zover niet in ruil voor erkenning en dus vrede teruggegeven gebieden, zijn dan ook niet bezet. En al helemaal geen 'Palestijnse' gebieden. Nooit geweest ook. Want de zogenaamde 'Palestijnen' zijn al net zo'n verzonnen volk als noem eens wat... The Borg uit Star Trek. het zou toch wat zijn als die opeens Nederland zouden opeisen als hun grondgebied!

Klinkt belachelijk? Helemaal met u eens!  En laten we het nou nog eens belachelijker maken. Stelt u zich eens voor dat de media en politiek de claim van de Borg met bergen propaganda zouden ondersteunen? En als u zich ertegen zou verzetten de media, politiek, de VN en EU u zou wegzetten en veroordelen als de agressors, als nazi's en onmensen?

Volkomen absurd natuurlijk. En u kunt zich vast niet voorstellen dat dit mogelijk zou kunnen zijn. Maar dat is exact wat Israël in 1967 is overkomen! Opeens waren daar 'de Palestijnen'. En opeens claimde ze dat de door Israël op de agressors overwonnen gebieden hun gebieden waren. Dat ze er een historisch recht op hebben. En dankzij 'de religie van vrede' heeft men ook nog eens min of meer dezelfde modus operandi als de al net zo denkbeeldige The Borg. Alleen is het motto niet 'Resistance is Futile - You will be assimilated or you will be annihilated' maar 'Resistance is Futile - You land will be islamized and you will be annihilated!'. En oh ja... 'de wereldpolitiek en media steunen ons!'

Als u het bovenstaande eens in uw opneemt, en eens een beetje afstand zou nemen van de antisemitische propaganda die u alle dagen door de media door de strot geperst krijgt, en de historische feiten er eens bij zou pakken... bent u dan nog steeds zo anti-Israël? bent u er dan nog steeds zo van overtuigd dat Israël de 'bezetter' is?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/07/20/palestijnen-stop-met-het-bezetten-van-israelisch-gebied/

Laat een reactie achter