«

»

aug 27 2014

Bericht afdrukken

Min. 1.400 meisjes slachtoffers van Politieke Correctheid!



Het is wereldnieuws. In Rotherham, in het Engelse graafschap South Yorkshire, blijken gedurende de afgelopen jaren tenminste 1.400 kinderen zo jong als 11 jaar massaal misbruikt te zijn door hetgeen men politiek correct 'Asians' noemt. 'Asians' ofwel Aziaten staat in dit geval echter niet voor Chinezen, Indonesiërs, Vietnamezen  of andere bevolkingen uit Azië maar voor Pakistaanse en Afghaanse moslims.

De meisjes in de leeftijd van 11 tot circa 17 jaar werden door de mannen gebruikt voor het eigen plezier, en daarbij was het zogenaamde 'gang rape' ofwel groepsverkrachting meer regel dan uitzondering, maar de meisjes werden ook op grote schaal geëxploiteerd als prostituees.

Het misbruik duurde al minstens 16 jaar waarbij, zoals gezegd, tenminste 1.400 meisjes stelselmatig werden verkracht, groepsverkracht en als blanke slaven werden verhandeld en verhuurd aan andere mannen. Het ging veelal om kwetsbare meisjes uit gebroken en disfunctionerende gezinnen die in eerste instantie in handen vielen van zogenaamde 'loverboys'. Als het vertrouwen gewonnen was werden de meisjes o.a. misbruikt en geprostitueerd.

Vijf van de daders werden in 2010 tot volstrekt absurd lage gevangenisstraffen veroordeeld. De gevangenisstraffen varieerde van 4 tot (eenmaal) 11 jaar. Minus aftrek voor 'goed gedrag' zullen deze straffen uiteindelijk hooguit 2 tot 5 jaar bedragen. Dit kwam mede doordat de enorme gruwelijke omvang van het misbruik niet duidelijk was op dat moment.

Hetgeen nu wereldnieuws is, is het feit dat onderzoek niet alleen uit heeft gewezen wat de werkelijke omvang van het misbruik is, maar ook het feit dat zeker een derde (circa 500) van de gevallen al bekend was bij de politie en de daartoe aangewezen instanties. Alleen dat er niet of nauwelijks werd ingegrepen omdat men van mening was dat "the crimes had 'cultural characteristics...which are locally sensitive in terms of diversity'". Ofwel, uit politieke correctheid en het voorkomen van stigmatisering van moslims alsmede angst om voor racistisch aangezien te worden, liet men de daders hun gang gaan. Omdat het om een 'cultureel' (het misbruiken van blanke meisjes) gevoelige kwestie zou gaan.

Veel van de daders had men al gedurende minstens tien jaar in het vizier. Daders die meer dan eens op heterdaad werden betrapt door de politie liet men hun gang gaan. Vaders van de meisjes die hun dochters probeerde te bevrijden uit het netwerk werden zelfs opgepakt onder het mom van 'geweldpleging', 'openbare ordeverstoring' en 'dronkenschap' terwijl geen van de daders werden opgepakt of zelfs maar aangesproken op het feit dat men tientallen zo niet honderden meisjes exploiteerde, hen groepsgewijs verkrachten en zelfs onderling verhandelde als blanke slavinnen.

Hierdoor ging het stelselmatige misbruiken van zeer jonge meisjes, ook na de veroordeling van de vijf 'Aziatische' mannen, door moslim mannen op lokale en nationale schaal gewoon door. Met dit als de diep trieste tussenstand!

Inderdaad 'tussenstand' want de werkelijke omvang is nog lang niet bekend. De verwachting is dat het niet alleen om honderden daders maar ook om vele duizenden meisjes gaat. Want in één ding heeft men wel degelijk gelijk. Het gaat inderdaad om een 'cultureel' dan wel 'religieus' iets. Cultureel en religieus in de zin dat vrouwen überhaupt niets waard zijn binnen de islam en blanke niet islamitische vrouwen feitelijk niets anders zijn dan een soort van 'oorlogsbuit' waarmee je kunt doen en laten wat je wilt. Dus ook verhandelen als slavinnen, prostitueren en (groeps)verkrachten.

Natuurlijk is seksueel misbruik, verkrachting en het prostitueren van kinderen geen exclusief islamitische 'culturele' kwestie. Alhoewel daarbij wel opgemerkt moet worden dat deze zaken met name binnen de islamitische gemeenschap in het westen voorvallen. Wat wel een feit is, is dat politieke correctheid en de idiote notie dat het hier om een 'cultureel' iets zou gaan en je omwille van 'de culturele sensitiviteit' niet ingrijpt, verantwoordelijk is voor onnoemelijk veel leed en misstanden. En uiteraard moeten de daders buitengewoon hard aangepakt worden, juist omdat het een 'cultureel' iets is, maar de werkelijke schande is dat de politiek, de politie, justitie en talloze instanties die juist ertoe bedoeld zijn om ons en onze kinderen te beschermen ons zo onvoorstelbaar in de steek laten en hun primaire taken niet uitvoeren uit angst als niet politiek correct, cultureel ongevoelig of zelfs racistisch gezien te worden.

U mag gerust aannemen dat deze kwestie nog niet eens het topje van de ijsberg is. Dit soort zaken zullen zich op blijven stapelen zolang wij weigeren te begrijpen en te zien dat de islam niets minder dan een zeer agressieve kanker is die zich een weg vreet door onze westerse wereld tot wij er allen aan onderdoor gaan terwijl de doktoren toekijken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/08/27/min-1-400-meisjes-slachtoffers-van-politieke-correctheid/

Laat een reactie achter