«

»

Mrt 20 2015

Bericht afdrukken

Lely-Markten.nl – een superhandige Markten websiteEr is een nieuwe site geboren. Lely-Markten.nl! Een website die zich concentreert op en rondom de diverse markten in Lelystad. En niet alleen op de reguliere markten maar ook bijzondere markten, braderieën en aan markten gerelateerde evenementen zoals bijvoorbeeld de div. kofferbakmarkten, de automobilia markt tijdens de Oldtimerdag, enzovoort.

Voorpagina lely-Markten

De website beschikt over een veelheid aan mogelijkheden om de komende markten in Lelystad in ogenschouw te nemen. Zo is er een kalender overzicht, een handige doorscrollbare lijstoverzicht op maand en datum en een vereenvoudigd overzicht. In alle gevallen kunt u op de linkjes in de overzichten klikken om in één oogopslag de datum, de plaats, de tijdsduur en zelfs een Google mapje zien van desbetreffende markt en/ of marktgerelateerd evenement.

De website is een must voor markt liefhebbers, zoals de Veelkantie's. Dus vereer de website eens met een bezoekje!

http://lely-markten.nl/

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2015/03/20/lely-markten-nl-een-superhandige-markten-website/

Laat een reactie achter