BBQBijgerechtGrillenNagerechtenReceptenRokenRoosterenRubsSauzenSnacksSoepTaartTipsVisVoorgerechtWorst

Search Results for 'rookworst'

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting  Meloen met Italiaanse rauwe ham     Amerikaanse Hamburgers         Gerookte verse  Braadworsten Ik heb de Italiaanse rauwe ham maar een beetje opgetild om te bewijzen dat er echt meloen onder lag. Want mevrouw Veelkantie is niet zo van het zuinige… met de rauwe ham. De Amerikaanse Hamburgers heb ik even [...]

Read Full Post »

Ik heb de laatste dagen meerdere vragen gekregen over het roken van vlees maar ook andere producten. Er is dus kennelijk veel interesse in. En ik wel best in de behoefde voor wat informatie over zowel het koud alsook het warm roken van producten voldoen. Roken is in feite, naast pekelen, één van de oudste [...]

Read Full Post »

We hebben besloten om alle, 26 stuks in totaal op dit moment, Knorr Wereldgerechten voor u te testen. Een per week. We vergelijken Knorr Wereldgerechten niet met concurrenten of gelijksoortige producten, maar testen de gerechten op de smaak, kwaliteit, kwantiteit, originaliteit en op authenticiteit. Het achtste gerecht dat wij proberen is Knorr Wereldgerechten – Amerikaanse [...]

Read Full Post »

Heeft u wel eens een blik erwtensoep geproefd? Ja zelfs van de grote merken als Unox, Honig of California? Waardeloos! Het smaakt nergens naar. Slechts in de verte doet het denken aan erwtensoep. De oplossing is heel simpel. Maak voortaan uw eigen erwtensoep. En als ik zeg simpel dan bedoel ik ook simpel. Want in [...]

Read Full Post »

We maakten al eerder rookworst, en dat beviel enorm goed. We werden overladen met complimenten van mensen die onze rookworsten proefden. Lekker zo laten dus, zou je denken. Want wat goed is daar moet je niet aan rommelen. Maar wij hadden nog wat verbeterpunten gevonden. Dus een herhaling met wat kleine aanpassingen die ik u [...]

Read Full Post »

Onlangs deed ik u een review toekomen over de Kiprollades van de Albert Heijn. Die zijn met enige regelmaat in de aanbieding (twee stuk à 600 gram per stuk voor slechts € 4,99) maar blijken desondanks van sublieme kwaliteit te zijn. Heerlijk smakelijk, goed gekruid, mals en sappig en zeker niet te vet. Vaste Veelkantie [...]

Read Full Post »

Op voorhand bent u gewaarschuwd… Dit recept bevat een zakje van Honig en een beetje (veel) van Veelkantie. Ik waarschuw daarvoor omdat het koken met behulp van zakjes, pakjes of blikjes volgens de ‘culinaire puristen’ (zo zien ze zichzelf) een doodzonde is. Ik behoor niet tot deze geloofsgroep. Een zakje of pakje, in dit geval [...]

Read Full Post »

Vanmorgen kreeg ik het plotseling op de heupen. We gaan vandaag echte ambachtelijke rookworst maken! Zo gezegd zo gedaan. Fabrikanten zetten te pas en te onpas kreten als ‘ambachtelijk’ op producten. Wat er precies ‘ambachtelijk’ is aan een salade of pizza die van de lopende band komt rollen is me niet duidelijk. En als je [...]

Read Full Post »

Nadat we enige tijd geleden de Ambachtelijke Salade van de Lidl testen, waarvan we twee van de drie ronduit heerlijk vonden, vonden we het tijd worden om wederom salades voor op brood of toast te testen. Deze keer testen we het huismerk (private label) van de Jumbo.

Read Full Post »

Na mijn review over onze vorige 16 Inch Oklahoma Smoker is het natuurlijk tijd voor een review over Onze nieuwe 21 Inch XXL Oklahoma Offset Smoker Barbecue. Een aantal aspecten van deze Smoker heb ik natuurlijk al besproken. Zoals de prima levering door Gaswinkel die u kunt lezen onder deze link. En ook heeft u [...]

Read Full Post »

Older Posts »