«

»

okt 01 2012

Bericht afdrukken

Veelkantie Facebook Fan Page

Meneer Veelkantie heeft nu niet alleen een Facebook profiel maar ook een Facebook Fan Page. Het verschil licht ik u uiteraard graag even in grote lijnen aan u toe.

Facebook Profiel 

Op het eerste, dus het Facebook Profiel, kunt u 'vrienden' met meneer Veelkantie worden. U moet zelfs vrienden of minstens abonnee worden wilt u de perikelen van meneer Veelkantie kunnen volgen en automatisch in uw timeline krijgen. Het voordeel, maar daar zullen de meningen sterk over verdeeld zijn en juist daarom, is dat u meer persoonlijk met meneer Veelkantie van gedachten kunt wisselen en... U krijgt alles dat meneer Veelkantie ook maar te boeren heeft voor uw kiezen. Dus ook mijn niet zelden pittige opinies over van alles en nog wat, mijn grappig (bedoelde) opmerkingen, video's, foto's en andere zin en onzin.

Facebook Fan Page 

De Veelkantie Facebook Fan Page is in die zin anders dat u geen 'vrienden' met meneer Veelkantie hoeft te worden. Gewoon even Like aanklikken is voldoende om voortaan up to date te blijven van de nieuwe content op het Veelkantie blog. Ook zal ik daar gewag gaan maken van eventuele toekomstige promoties. Bijvoorbeeld in het kader van het Give-Away programma waaraan ik momenteel sleutel. Ik zal me op de Facebook Fan Page ook beperken tot alleen maar het vermelden van de content op Veelkantie. Andere zaken bewaar ik voor het meer persoonlijke Facebook Profiel. De Fan Page zal dus wat zakelijker zijn.

Oh meneer Veelkantie... waarom nou toch weer?

Zoals ik al toelicht kunnen de meningen over de meningen en andere zin en onzin van meneer Veelkantie verschillen. Ook kan de frequentie waarmee ik op sommige momenten van alles en nog wat op mijn Profiel flikker voor sommige (potentiële) 'vrienden' of volgers wat overweldigend zijn. Bovendien is het natuurlijk makkelijker om even op Like te klikken, en dan alleen berichten te ontvangen over nieuwe content (gemiddeld 1 tot 2 keer per dag), dan een vriendschapsverzoek en dergelijke te initiëren, en dan je timeline vol te zien lopen met alle flauwekul die ik weet te verzinnen. Het is dus, met andere woorden, de keuze tussen Mister Veelkantie The Full Experience of The Veelkantie Blog Business Edition.

Het kan natuurlijk ook beide. Dat zou meneer Veelkantie dan weer alleraardigst van u vinden. Want iedere fan (en al helemaal als dat ook al een 'vriend' is op mijn profiel) die ik binnen weet te slepen op mijn Fan Page geeft mijn toch al niet geringe ego een boost, mijn libido neemt merkbaar toe en ik meen zelfs dat de omvang van mijn toch al (niet) geringe mannelijkheid met iedere fan zo'n 100ste van een millimeter toeneemt. Ik schat zo in dat ik bij 5.000 duizend fans of meer geen spiegel meer nodig heb en gewoon weer recht naar beneden kan kijken om Jongeheer Veelkantie (ik noem hem Hugo om welke vage reden dan ook) weer eens te zien. Dus u maakt mevrouw Veelkantie ook nog eens gelukkig! Tot ik natuurlijk 3.700.000.000 fans heb natuurlijk...

Maar goed, u snapt de bedoeling wel. Dus ik zou zeggen! Fan me baby!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/10/01/veelkantie-facebook-fan-page/

1 reactie

  1. fernanda

    Heb gelijk effe geliked.

Laat een reactie achter